Κάτι βλέπει ο Βακάκης: Μεγάλη επένδυση του Mr-Jumbo κόντρα στο ρεύμα

Η εντυπωσιακή κόρη του Mr Jumbo (Pic)

Τι ανακοίνωσε

Αδιαμφισβήτητα ο Απόστολος Βακάκης είναι ένα επιχειρηματίας με ένστικτο, του οποίου οι επενδύσεις είναι επιτυχημένες.

Άλλωστε, η Jumbo είναι μία από τις ισχυρότερες εταιρείες που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και έχει παρουσία και στο εξωτερικό.

Κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης για την ενημέρωση των αναλυτών με αφορμή τα οικονομικά αποτελέσματα του 2023, ο Απόστολος Βακάκης διαβεβαίωσε πως η «Jumbo είναι ισχυρή» τόσο στην Ελλάδα όσο και στα Βαλκάνια.

Σύμφωνα με το insider.gr, ο Απόστολος Βακάκης αποκάλυψε δε, πως ο όμιλος Jumbo αποφάσισε την είσοδό του στο μετοχικό κεφάλαιο της Trade Estates του ομίλου Fourlis με ποσοστό 1%. Αναμφίβολα πρόκειται για μια επένδυση κόντρα στο ρεύμα.

«Εάν οι συνθήκες στην Ελλάδα βελτιωθούν, θεωρώ ότι τέτοιου είδους εταιρείες έχουν λόγο ύπαρξης. Τώρα αυτό μπορεί να μην φαίνεται, όμως όταν αρχίσουν να μειώνονται τα επιτόκια, τότε (τέτοιες επιχειρήσεις) θα αποκτήσουν δυναμική», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βακάκης. «Θέλαμε συνεργασία με την Trade Estates και για αυτό το κάναμε με ποσοστό 1%», εξήγησε.

Υπενθυμίζεται εδώ ότι στη χρήση 2023, οι πωλήσεις του ομίλου Jumbo ξεπέρασαν το φράγμα του 1 δισ. ευρώ, καταγράφοντας αύξηση κατά 13,90% έναντι του 2022 στα επίπεδα των 1,081 δισ. ευρώ, ενώ τα καθαρά κέρδη του ομίλου ανήλθαν σε 303,00 εκατ. ευρώ καταγράφοντας αύξηση 21,88%.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.