Η μεγάλη λατρεία της γενιάς των 40άρηδων: Έριξε βόμβα μεγατόνων η Νίκη με υποψήφιο-έκπληξη στις Ευρωεκλογές

Τροχοπέδη στα σχέδιά της: Γι’ αυτό η Νέα Δημοκρατία θέλει να «συρρικνώσει» τη Νίκη 

Ποιος κατεβαίνει στις ευρωεκλογές;

Ο χρόνος για τις ευρωεκλογές μετρά αντίστροφα και ένα ένα τα κόμματα ανακοινώνουν τα ονόματα των υποψήφιων ευρωβουλευτών τους. Ανάμεσα σε αυτά και η Νίκη.

Το κόμμα του Δημήτρη Νατσιού, προ ημερών, ανακοίνωσε οκτώ ακόμη υποψήφιους ευρωβουλευτές. Ένα από τα ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα είναι αυτό του Λυκούργου Μαρκούδη.

Μπορεί το όνομα στο πρώτο άκουσμα να μην σας λέει κάτι, ωστόσο, οι άνω των 30-35 ετών σήμερα σίγουρα θα θυμούνται την πιο hot παιδική εκπομπή των 90s, το Disney Club, την οποία τότε παρουσίαζε ο εν λόγω Λυκούργος μαζί με την Καρολίνα Παναγοπούλου.

Εκτός του Disney Club, ο Λυκούργος Μαρκούδης έχει κάνει και πολλές μεταγλωττίσεις για παιδικές ταινίες πριν καταλήξει στη «Νίκη».

Ο Λυκούργος Μαρκούδης, όπως φαίνεται, άλλαξε πορεία και δεν ασχολήθηκε με τα αγαπημένα καρτούν. Έγινε διευθυντής στην Πειραϊκή Εκκλησία και τώρα διεκδικεί θέση στο Ευρωκοινοβούλιο.

Δεν θα πρέπει ωστόσο να προκαλεί εντύπωση για το πώς ο Λυκούργος Μαρκούδης κατέληξε στη «Νίκη», μιας και η πορεία του μετά το Disney Club ήταν «ταμάμ» για ένα κόμμα όπως αυτό.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.