Αυτό που δεν «έπρεπε»: Η κίνηση Κασσελάκη που προκάλεσε αναταραχές στον ΣΥΡΙΖΑ

Αυτό που δεν «έπρεπε»: Η κίνηση Κασσελάκη που προκάλεσε αναταραχές στον ΣΥΡΙΖΑ

Χαμός στην ΚΟ

Αναταραχές προκάλεσε στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης, αφήνοντας άναυδους μέχρι και τους παπάδες στη Νέα Υόρκη!

«Με βάφτισε ο Άγιος Τσαλίκης με τον πατέρα Κύριλλο, και στο νερό σχηματίστηκε ένας Σταύρος από το λάδι. Ο Άγιος Τσαλίκης είπε στους γονείς μου: αυτός είτε παπάς θα γίνει, είτε πολύ σπουδαίος».

Την παραπάνω κουβέντα μας μετέφεραν ότι εκστόμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης απευθυνόμενος στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής ο οποίος τον άκουγε εκστασιασμένος, σύμφωνα με το hellasjournal.com.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με τον αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο και του είπε πως είναι παιδί της ομογένειας που σέβεται και εκτιμά τον ρόλο της εκκλησίας.


Μάλιστα, διάβασε το «Πιστεύω» στα αγγλικά, κατά τη διάρκεια λειτουργίας σε εκκλησία των ΗΠΑ και αναγκάστηκε να κάνει ανάρτηση υπογραμμίζοντας ότι πιστεύει, αλλά επέμεινε στον διαχωρισμό κράτους και Εκκλησίας.

Η στάση του Στέφανου Κασσελάκη συζητείται σε μεγάλο τμήμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με το newsbeast.gr. Και αυτό διότι δεν έχει… καμία σχέση με αυτή που κρατούσε το κόμμα απέναντι στην εκκλησία.

Η δήλωση για τον Άγιο Τσαλίκη προκάλεσε… χαμό στο εσωτερικό και για αυτό αναγκάστηκε να γράψει για τον διαχωρισμό του κράτους από την εκκλησία. Η δήλωση δεν «έπρεπε» να γίνει, αφού δεν συσπειρώνει το εσωτερικό του κόμματος ενόψει των ευρωεκλογών.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.