Η έκπληξη των ευρωεκλογών: Δεύτερο κόμμα για την Ελεονώρα Μελέτη…

Η επόμενη μέρα της Ελεονώρας Μελέτη στον ALPHA

Είναι περιζήτητη! 

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι και επίσημα υποψήφια στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, καθώς το όνομά της ανακοινώθηκε στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου.

Όπως τόνισε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη στην παρουσίαση της υποψηφιότητας για τις ευρωεκλογές «ο πρωθυπουργός μας επικοινώνησε ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα», το οποίο είναι η ισοτιμία των γυναικών.

«Γνωρίζοντας την ευαισθητοποίησή μου με προσκάλεσε να κάνουμε αυτή την προσπάθεια παρέα. Μετά από σκέψη, έχοντας τη στήριξη της οικογένειας και του συζύγου μου, είναι εσωτερική ανάγκη και χρέος μου τουλάχιστον να προσπαθήσω», ανέφερε.

«Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, κοινωνική και δεσμεύομαι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί να ασκήσω και πολιτική», είπε στην ομιλία της.

«Δεσμεύομαι να ασκήσω δυναμική πολιτική, το χρωστώ στην 6χρονη κόρη μου που έχει μάθει να μάχεται για όλα όσα διεκδικεί», τόνισε.


Δεύτερο κόμμα για την Ελεονώρα Μελέτη

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε την Ελεονώρα Μελέτη, στο Μαξίμου, το απόγευμα της περασμένης Τρίτης.

Συζήτησε μαζί της τα θέματα που θα μπορούσε να διαχειριστεί στο ευρωκοινοβούλιο (γυναίκες, δικαιώματα, κοινωνική Ευρώπη) και της έκανε την πρόταση να κατεβεί με την ΝΔ.

Έπρεπε να συζητήσει με τον σύζυγο της Θοδωρή Μαροσούλη, παραγωγό, με τον οποίο απέκτησαν μια κόρη, έξι ετών σήμερα και την Παρασκευή έδωσε την καταφατική της απάντηση.

Σύμφωνα με το newsit.gr, αυτή δεν ήταν η πρώτη πρόταση που δέχτηκε για να συμμετέχει στις ευρωεκλογές. Η Ελεονώρα Μελέτη δέχτηκε αναγνωριστική πρόταση και από άλλο κόμμα. Αλλά την απέρριψε.

Η Χριστίνα Κοραή «φωτογράφισε» το κόμμα που έκανε πρόταση στη δημοσιογράφο λέγοντας στο MEGA πως είναι το «τρίτο», δηλαδή το ΠΑΣΟΚ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Ελεονώρα Μελέτη δεν δέχτηκε να κατέβει με το άλλο κόμμα αφού… στο αίμα της κυλάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.