Η αποκάλυψη των ενόρκων: Αυτή ήταν η ατάκα-αυτογκόλ της Άμπερ Χερντ που τους έπεισε ότι λέει ψέματα

Η αποκάλυψη των ενόρκων: Αυτή ήταν η ατάκα-αυτογκόλ της Άμπερ Χερντ που τους έπεισε ότι λέει ψέματα

Η αρχή του τέλους.

Η καταδίκη της Άμπερ Χερντ και η εκδίκαση των 15 εκατομμυρίων (τα οποία έπεσαν στα 8,5 εκατομμύρια) ως αποζημίωση στον ηθοποιό Τζόνι Ντεπ, για συκοφαντική δυσφήμηση ήταν το φινάλε ενός δικαστικού και όχι μόνο, δράματος που σύντομα μετατράπηκε σε ριάλιτι, με βίντεο, highlights, memes και αστεία ενσταντανέ από τη δίκη να γίνονται viral σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιδιαίτερα όμως στο tik tok.

Ένας από τους ενόρκους της δίκης, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, ξεκίνησε βίντεο στο tik tok, δηλώνοντας ότι θέλει να παραμείνει ανώνυμος, αλλά θα απαντήσει σε ερωτήσεις των χρηστών. Ο φερόμενος ως ένορκος, ο ένας εκ των επτά της δίκης, παρότι για ένα χρόνο θα έχει σφραγισμένο το όνομά του, θέλησε να μεταφέρει στο κοινό κάποιες από τις εμπειρίες του από τη δίκη.

Στην ερώτηση από χρήστη: «Ποια θα λέγατε ότι ήταν η στιγμή που σκεφτήκατε πως εάν λέει ψέματα γι’ αυτό, τότε λέει ψέματα για τα πάντα;» o φερόμενος ως ένορκος απάντησε «Θα έλεγα η υπόσχεση για τη δωρεά για φιλανθρωπικό σκοπό».

Θυμίζουμε ότι η Άμπερ Χερντ είχε υποσχεθεί να δωρίσει το ήμισυ του διακανονισμού των 7 εκατομμυρίων δολαρίων του διαζυγίου της από τον Τζόνι Ντεπ στην ACLU το οποίο ποτέ δεν έκανε, όπως κατέθεσε ο Τέρενς Ντόχερτι, διευθύνων σύμβουλος και γενικός διευθυντής της ACLU.

Τόσο οι δικηγόροι του Τζόνι Ντεπ, όσο και οι ένορκοι αντιμετώπισαν το λιγότερο με δυσπιστία τις απαντήσεις της Χερντ όταν πιέστηκε να εξηγήσει γιατί δεν έκανε τη δωρεά που είχε υποσχεθεί. Η ίδια δήλωσε ότι θεωρούσε συνώνυμα το «δεσμεύτηκε» και το «δώρισε», κάτι που την έριξε χαμηλά στα μάτια των ενόρκων, σύμφωνα με τον ένορκο στο Tik tok.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.