Unfair Λαζόπουλου σε Λυμπεράκη…

Unfair Λαζόπουλου σε Λυμπεράκη…

Ο ηθοποιός τα... έβαλε με την παρουσιάστρια

Τον γύρο των ΜΜΕ έκανε η ομολογουμένως αμήχανη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη, στην εκπομπή Μεγάλη Εικόνα.

Η συνέντευξη μεταδιδόταν live από το MEGA και οι προσπάθειες της παρουσιάστριας να κατευθύνει τη συζήτηση απέβησαν άκαρπες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, όταν θέλησε να διακόψει τη ροή του λόγου του Νίκου Καρβέλα για το βιβλίο του για να του υποβάλει μία ερώτηση, ο τραγουδιστής την αιφνιδίασε.

  • Λυμπεράκη: Να σε ρωτήσω κάτι;
  • Καρβέλας: Όχι, να με ακούς.
  • Λυμπεράκη: Μόνο να σε ακούω;
  • Καρβέλας: Μόλις τελειώσω, θα με ρωτάς.
  • Λυμπεράκη: Θα ήταν σαν να κάναμε TEDx, που βγαίνει κάποιος σε μία σκηνή και μιλά για τη ζωή του, τα έργα του κ.λ.π. ανάλογα με το θέμα. Θέλω να ρωτάω και εγώ.Καρβέλας: Είναι σαν πράξη αυτοϊκανοποίησης, συνεύρεσης. Θες να συνευρεθούμε.
  • Λυμπεράκη: Θέλω να σε ρωτώ κιόλας γιατί εσύ είσαι χειμαρρώδης και πρέπει να σε παρακολουθούμε.

Αυτό το άτυπο… beef, ωστόσο, είχε και συνέχεια. Στη διάρκεια της συνέντευξης ο τραγουδιστής και συνθέτης αποκάλεσε «βόθρο» το πολιτικό τοπίο με την παρουσιάστρια να ζητά παραπάνω διευκρινίσεις για το τι εννοεί ακριβώς.

«Πιάνεσαι από μία λέξη. Μην μου κάνεις το πώς θα μιλώ και τι θα λέω. Με έφερες εδώ να πω αυτό που θέλω. Δεν σε ρώτησα εσένα, εσύ ρωτάς εμένα» είπε ενοχλημένος ο Νίκος Καρβέλας.

«Να λες ό,τι θέλεις. Εγώ επιτρέπεται να λέω; Χωράει και η δική μου γνώμη; Κανονικά στους θεσμούς οφείλουμε σεβασμό. Το αν δεν στέλνουμε τους κατάλληλους ανθρώπους να το συζητήσουμε» απάντησε η Νίκη Λυμπεράκη.

«Όταν ξεκίνησα να έρθω στην τηλεόραση, πίστευα ότι θα μιλήσω με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν θα είναι όπως όλοι οι άλλοι. Δυστυχώς λες τα ίδια όπως όλοι οι άνθρωποι, οι οποίοι κιτρινίζουν την κουβέντα, πιανόμενοι από μία λέξη που είπα ότι η Βουλή είναι ένας βόθρος, ο οποίος βρωμάει και τον αισθάνονται 12 εκ. Έλληνες.


Unfair Λαζόπουλου σε Λυμπεράκη

Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε τη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη μέσα από το podcast του στο NewsBreak.

Ο ηθοποιός «κάρφωσε» την παρουσιάστρια για την τοποθέτησή της όταν αποκάλεσε «βόθρο» τη Βουλή ο συνθέτης.

Μάλιστα, την ρώτησε αν έχει καταλάβει «ότι η τηλεόραση προκαλεί ασφυξία και ότι δεν αφήνετε κανέναν άνθρωπο να μιλήσει;». Μάλιστα ανέφερε πως λέει και ψέματα:

Κυρία Λυμπεράκη σας ενόχλησε που σας είπε ο κύριος Καρβέλας ότι η Βουλή είναι βόθρος και θεωρήσατε υποχρέωσή σας, που δεν είναι, να πείτε τη θέση σας. Αυτό που με ανησυχεί σε σας είναι ότι αν σας έλεγε ότι η Βουλή είναι ο ναός της Δημοκρατίας, θα το περνάγατε σαν δεδομένο και θα πηγαίνατε παρακάτω.

Έχετε καταλάβει ότι η τηλεόραση προκαλεί ασφυξία και ότι δεν αφήνετε κανέναν άνθρωπο να μιλήσει; Έχετε καταλάβει ότι πρέπει να υπάρχει νεκρός για να μπορεί κάποιος να μιλήσει; Ότι θα τρελαθεί ο κόσμος;

Διάβαζα ότι τα πρωινά τα βλέπουν γύρω στα 200.000 άτομα. Αν δεν πληρώνει το κράτος τις σειρές, τα κανάλια θα είχαν βαρέσει διάλυση. Ο λόγος είναι ένας μόνο: λέτε ψέματα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.