ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές: Μεγάλο ρίσκο Κασσελάκη…

ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές: Μεγάλο ρίσκο Κασσελάκη…

Πού στοχεύει για τις ευρωεκλογές;

Με βασικό στόχο τη μείωση της διαφοράς Νέας Δημοκρατίας – ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης έχει θέσει σε εγρήγορση την Κουμουνδούρου ενόψει των ευρωεκλογών.

Άλλωστε, αυτό θεωρεί πως θα στείλει ένα σαφές μήνυμα στην κυβέρνηση ότι αμφισβητείται η παντοκρατορία του 41% των εθνικών εκλογών.

Αυτό έδειξε ξεκάθαρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέντευξή του στο LIVENEWS που έθεσε το ρητορικό ερώτημα του τι θα γίνει εάν η ΝΔ είναι στο 29% και η αξιωματική αντιπολίτευση στο 20%, βάζοντας τον πήχη πάνω από το αποτέλεσμα της κάλπης των εθνικών εκλογών και με μικρότερη διαφορά κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ.




Η ακρίβεια, τα Τέμπη, η Υγεία και η ασφάλεια είναι τα κομβικά ζητήματα που εστιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ βλέποντας πως αυτά θα ξεκλειδώσουν δυνάμεις που θα αυξήσουν την επιρροή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στους ψηφοφόρους.

Η τακτική της Κουμουνδούρου κινείται στην ανάδειξη της φθοράς της κυβέρνησης, ώστε στις κάλπες των ευρωεκλογών να καταγράφει μια μεγάλη απώλεια των ποσοστών της.

Μεγάλο ρίσκο Κασσελάκη

Την ίδια στιγμή, ο Στέφανος Κασσελάκης παίρνει ένα μεγάλο ρίσκο ανεβάζοντας τον πήχη πολύ ψηλά στις ευρωεκλογές.

Είναι το προσωπικό του στοίχημα η πρωτιά. Παίρνει ρίσκο. Μεγάλο ρίσκο. Ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχη.

«Είναι απολύτως εφικτό να κερδίσουμε. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι οι επόμενοι δύο μήνες, μπορεί να φέρουν εμάς πρώτο κόμμα», είπε χαρακτηριστικά στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Στον ΣΥΡΙΖΑ έχει ανεβεί το ηθικό μετά τις δημοσκοπήσεις που τον επανέφεραν στην δεύτερη θέση από την τρίτη που είχε πέσει. «Κι αν η ΝΔ είναι στο 29% και ο ΣΥΡΙΖΑ στο 20% δεν θα είναι μια μεγάλη νίκη;» αναρωτιούνται, σύμφωνα με το newsit.gr.

Σε κάθε περίπτωση το βέβαιο είναι ότι μέσα σε ενάμιση μήνα περίπου από το συνέδριο άλλαξε το κλίμα. Εκεί που πολλοί περίμεναν την βραδιά των ευρωεκλογών να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την αποκαθήλωση του Κασσελάκη από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζει να παίζει μπάλα και πέτυχε αυτήν την στιγμή να έχει εξαφανιστεί η εσωκομματική αντιπολίτευση. «Και που να δείτε σε έξι μήνες τι θα πετύχουμε» έλεγε σε συνομιλητές του στο Mega. «Έχω διορατικότητα».

 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.