Το κοινό της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον γυμναστή που αυτοκτόνησε (vid) 

Πριν καν ξεψυχήσει η Τζωρτζίνα: Το τηλεφώνημα-ντροπή που προδίδει την Ρούλα Πισπιρίγκου (Vid)

«Nα μάθουν όλοι ότι αυτή με οδήγησε στην αυτοκτονία»

Συγκλονίζει η αυτοκτονία του γυμναστή στη Θεσσαλονίκη. Πρόσωπα κοντά στον 50χρονο είχαν ενημερώσει τις Αρχές για την πρόθεσή του να προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

Μάλιστα, το email που είχε στείλει σε 24 άτομα έγραφε μεταξύ άλλων «να μάθουν όλοι ότι αυτή με οδήγησε στην αυτοκτονία» ενώ σύμφωνα με το MEGA, λίγο πριν απαγχονιστεί είχε επικοινωνήσει με τον πρώην σύζυγο της γυναίκας που κατηγορεί ότι τον κατέστρεψε οικονομικά.

Για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο έρχονται νέες πληροφορίες στο φως της δημοσιότητας. O γυμναστής, διατηρούσε φιλία με τον δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου, Οθωνα Παπαδόπουλο.

Το κοινό της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον γυμναστή που αυτοκτόνησε (vid) 
QUIZY Εάν έχεις γνώσεις κέρδισες: Θα κάνεις το 10/10 στο απλό κουίζ που ο νικητής παίρνει ένα απίθανο smartphone alcatel;

«Ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος, εργατικός, πολύ δημοφιλής, γιατί ήταν άριστος στις κοινωνικές του σχέσεις με τους πάντες, και ένα πρόσωπο βαθύτατα θρησκευόμενο» είπε ο κ. Παπαδόπουλος στο MEGA.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, την προηγούμενη εβδομάδα ο 50χρονος γυμναστής τον κάλεσε και του ανέφερε κάποια περιστατικά, συναφή με όσα περιέγραψε στην ανάρτησή του, και του ζήτησε τη νομική συμβουλή και την καθοδήγηση του δικηγόρου. Μάλιστα, είχαν κανονίσει ραντεβού για αυτή την εβδομάδα.

Ο δικηγόρος τόνισε πως θα σεβαστεί την έκκληση της οικογένειας του γυμναστή να μην αποκαλύψει τι περιλάμβανε η τηλεφωνική συνομιλία που είχαν: «Κατάλαβα ότι τον βασάνιζε κάτι όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Άκουσα έναν άνθρωπο πολύ ταραγμένο, μου είπε ότι ήταν απελπισμένος. Δεν έχω λόγια, αληθινά δεν το περίμενα».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.