Πικρή δικαίωση για τον δολοφόνο της 28χρονης Κυριακής… 

Πικρή δικαίωση για τον δολοφόνο της 28χρονης Κυριακής… 

«Χειριστικός και πανούργος»

Φρούριο είναι το Τζάνειο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο 39χρονος γυναικοκτόνος των Αγίων Αναργύρων. Από τις τοξικολογικές εξετάσεις προέκυψε πως ο δράστης την μέρα της δολοφονίας είχε καταναλώσει ναρκωτικές ουσίες και αλκοόλ.

Σύμφωνα με ειδικούς που μίλησαν στο STAR, παρά το κοκτέιλ ναρκωτικών στον οργανισμό του, ο 39χρονος ήταν απόλυτα λειτουργικός και γνώριζε ακριβώς τι έκανε καθώς οι ουσίες δεν επηρέασαν την κρίση του.

Η δικηγόρος του πατέρα της αδικοχαμένης 28χρονης μίλησε στον ALPHA και υποστήριξε πως ο ίδιος «δεν γνώριζε τον Γολγοθά της Κυριακής ούτε τι πέρναγε στα χέρια του, θα είχε λάβει άλλες αποφάσεις».

Η ίδια χαρακτήρισε τον δράστη χειριστικό και πανούργο, υποστηρίζοντας πως έκανε «δήθεν απόπειρα αυτοκτονίας».

Όπως τόνισε, οι ψυχίατροι αποφάσισαν πως δεν είχε κανένα ψυχολογικό ή ψυχιατρικό πρόβλημα ενώ ήταν τοποθετημένος ορθά στον χώρο και τον χρόνο. Σχολίασε πως είχε και έχει πλήρη επίγνωση και υπάρχει ο χαρακτηρισμός πως είναι χειριστικό άτομο.

Επιθυμία του πατέρας της 28χρονης Κυριακής είναι η τιμωρία του δράστη και όλων όσων φέρουν ευθύνες, σύμφωνα με την δικηγόρο.


Πικρή δικαίωση για τον γυναικοκτόνο

Τον 39χρονο έχουν εξετάσει έξι ψυχίατροι, δύο από το ψυχιατρικό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε μετά τη σύλληψή του για τη δολοφονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους – όπως ο ίδιος είχε ζητήσει – δύο από τον Κορυδαλλό και δύο από το «Αττικόν».

Η γνωμάτευσή τους είναι πως δεν πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, ώστε να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική μετά την απόπειρα αυτοκτονίας.

Οι γιατροί καταλήγουν στο συμπέρασμα πως ο δράστης δεν έχει ψυχολογικά προβλήματα αλλά κάνει τα πάντα για να γλιτώσει τα ισόβια και την φυλάκιση, αφού σκοπό έχει να μπει σε ψυχιατρική κλινική.

Ο γυναικοκτόνος επιβεβαίωσε τον πατέρα και όσους υποστήριζαν εξαρχής πως πρόκειται για ένα άτομο που έχει επίγνωση των πράξεών του, ενώ είναι χειριστικό…

Μάλιστα, οι δύο ψυχίατροι στο «Αττικόν» που τον εξέτασαν καταλήγουν στο ότι πρόκειται για άτομο που παρουσιάζει χειριστική συμπεριφορά και πως υπάρχει το ενδεχόμενο να ξαναστήσει «περίεργα» σκηνικά, όπως έκανε με την απόπειρα αυτοκτονίας.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.