Θεσσαλονική: Αυτή είναι η αποκάλυψη που έκανε ο γυμναστής πριν βάλει τέλος στη ζωή του

Θεσσαλονική: Αυτή είναι η αποκάλυψη που έκανε ο γυμναστής πριν βάλει τέλος στη ζωή του

Που εστιάζονται οι έρευνες των Αρχών

Την διερεύνηση στοιχείων προκειμένου να βρεθεί αν στοιχειοθετείτε τέλεση αδικημάτων σε βάρος του 50χρονου γυμναστή που αυτοκτόνησε και βρέθηκε απαγχονισμένος το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης στο γυμναστήριό του επί της οδού Γαμβέτα στην Θεσσαλονίκη, έχει ζητήσει η Εισαγγελία της Θεσσαλονίκης από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας.

Τι αναζητούν στο Τμήμα Εγκλημάτων

Τα αδικήματα που μπορεί να στοιχειοθετηθούν, θα μπορούσαν να ήταν απάτη, εκβίαση, ακόμα και συμμετοχή σε αυτοχειρία όχι ηθική αυτουργία και η έρευνα γίνεται καθώς μεταξύ άλλων αναφέρεται σε κύκλωμα.

Ανάμεσα σε άλλα, αναφέρεται και σε ένα πάρτι σε γνωστό ξενοδοχείο όπου πήγαιναν κοπέλες με σκοπό να προσεγγίσουν γόνους πλουσίων οικογενειών, αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για το γνωστό πάρτι που είχε δει το φως της δημοσιότητας με την υπόθεση της κοπέλας που είχε καταγγείλει βιασμό.

Θεσσαλονική: Αυτή είναι η αποκάλυψη που έκανε ο γυμναστής πριν βάλει τέλος στη ζωή του
QUIZY Εάν έχεις γνώσεις κέρδισες: Θα κάνεις το 10/10 στο απλό κουίζ που ο νικητής παίρνει ένα απίθανο smartphone alcatel;

Ο ίδιος ανέφερε πως καταστράφηκε οικονομικά και αυτό τον εξώθησε σε αυτή του την ενέργεια, από τις πράξεις μίας γυναίκας που τον είχε προσεγγίσει, την είχε ερωτευτεί και του αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά.

Αν και η πράξη της αυτοχειρίας δείχνει να είναι εντελώς ξεκάθαρη, η έρευνα της Αστυνομίας γίνεται για να διαπιστωθεί αν υπάρχει βάση σε όσα ο ίδιος κατήγγειλε και αν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις και από ποιους.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.