Απόρησαν και οι δημοσκόποι: Πάει για το «μπαμ» του αιώνα στις ευρωεκλογές ο Βελόπουλος…

«Θέλετε τον Έλληνα φοβισμένο!»: To σχόλιο του Βελόπουλου για τις μάσκες που προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων

Πάνω από 20%...

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν πως η ΝΔ χάνει έδαφος, πως ο ΣΥΡΙΖΑ αυξάνει το ποσοστό του και πως το ΠΑΣΟΚ εδραιώνεται στην τρίτη θέση. Αλλά η έκπληξη των ευρωεκλογές φαίνεται πως έρχεται από αλλού…

Συγκεκριμένα, τοπικές δημοσκοπήσεις που γίνονται ενόψει των ευρωεκλογών δείχνουν το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου να αγγίζει ακόμη και το 20% σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας!

Ο Κώστας Παναγόπουλος της Alco, στην τελευταία δημοσκόπηση για τον ALPHA, στην εκτίμηση ψήφου για τις ευρωεκλογές έδωσε την Ελληνική Λύση στο 9-11% στην επικράτεια.

Μάλιστα, αν ο Άρειος Πάγος απαγορεύσει στους Σπαρτιάτες να κατεβούν στις ευρωεκλογές μετά την εισαγγελική παραγγελία για ποινικές διώξεις σε βάρος 11 βουλευτών τους, εκτιμάται ότι ένα σημαντικό ποσοστό των ψηφοφόρων τους θα κατευθυνθεί και αυτό προς τον Βελόπουλο, γεγονός που δεν αποκλείεται να του δώσει ένα καλό διψήφιο για να διεκδικήσει ακόμη και την τρίτη θέση, όπως αναφέρει το newsit.gr.

Αυτήν την δυναμική θέλει να ανακόψει η ΝΔ η οποία πιέζεται δημοσκοπικά καθώς είναι το μόνο κόμμα το οποίο χάνει μία μονάδα κάθε μήνα και ήδη είναι 7-8 μονάδες κάτω από τις εκλογές του Ιουνίου του 2023 και τα πράγματα έχουν ζορίζει πολύ για το κυβερνών κόμμα…

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.