Ώρα Κασιδιάρη: Την πάτησε…

Στη φυλακή η διευθυντική ομάδα της Χρυσής Αυγής

Του γύρισε μπούμερανγκ!

Aσκηση ποινικών διώξεων σε 11 βουλευτές του κόμματος των Σπαρτιατών για εξαπάτηση των εκλογέων και στον Ηλία Κασιδιάρη ως ηθικό αυτουργό ζήτησε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

Η ποινική δίωξη του για ηθική αυτουργία στην εξαπάτηση του εκλογικού σώματος, η οποία κανείς δεν γνωρίζει αν θα μετατραπεί στο μέλλον σε κακούργημα, πάντα σύμφωνα με τις καταγγελίες Στίγκα, φέρνει ένα μεγάλο πρόβλημα στον Ηλία Κασιδιάρη.

Αυτό το πρόβλημα είναι η αποφυλάκιση του καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του Βηματοδότη, πλησιάζει ο χρόνος που σκοπεύει να κάνει αίτηση αποφυλάκισης στη βάση της συμπλήρωσης των 3/5πτων της ποινής του.

Με τη δίωξη για εξαπάτηση ως ηθικός αυτουργός, τα πράγματα δυσκολεύουν αφού το νομικό συμβούλιο των φυλακών πρέπει να τη λάβει υπόψιν διότι το αδίκημα που φέρεται να έκανε ο Ηλίας Κασιδιάρης, έγινε ενώ ήταν έγκλειστος.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τον Μάρτιο απορρίφθηκε αίτηση άδειας που έκανε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ενδεχομένως υπό το σκεπτικό της έρευνας του Αρείου Πάγου.

Τελικά οι Σπαρτιάτες, η συμπεριφορά τους στις εσωτερικές ισορροπίες της ακροδεξιάς και οι μεταξύ τους σχέσεις, γίνονται μπούμερανγκ για τον καταδικασμένο για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.