Πολύ δύσκολη κατάσταση για τον Δημήτρη Κόκοτα

Μάχη ζωής: Η τελευταία πληροφορία για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα

Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς» συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας, έπειτα από έμφραγμα και ανακοπή που υπέστη ενώ βρισκόταν στις πρόβες για το show J2US.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, ο τραγουδιστής παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος και η κατάστασή του κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Σύμφωνα με πρωϊνή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 δεν είναι αισιόδοξο ότι το τελευταίο διήμερο δεν έγινε προσπάθεια αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες είχε γίνει η προσπάθεια από τους γιατρούς για αποσωλήνωση η οποία τελικά δεν ήταν δυνατόν να ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 οι γιατροί δεν βλέπουν πιθανή αποσωλήνωση του Δημήτρη Κόκοτα εντός της εβδομάδας, δεδομένων των αποτυχημένων προσπαθειών μέχρι πρότινος.

Ο γιατροί θα επιχειρήσουν εκ νέου την αποσωλήνωση του ασθενούς όταν η κλινική κατάστασή του αλλά και τα αποτελέσματα των εξετάσεών του συνεκτιμηθούν και το επιτρέψουν. Σύμφωνα με τις έως τώρα εκτιμήσεις αυτό δεν πρόκειται να συμβεί τις επόμενες ημέρες.


«Οι μέρες διασωλήνωσης είναι συγκεκριμένες για όλους τους ασθενείς»

H πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega και έδωσε τα τελευταία νέα για την κατάσταση υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή.

«Οι μέρες διασωλήνωσης είναι συγκεκριμένες για όλους τους ασθενείς και έπειτα οι γιατροί προβαίνουν σε άλλες κινήσεις, αφού λάβουν υπόψιν τους όλους τους παράγοντες αλλά και το ιστορικό του ασθενούς», ανέφερε αρχικά η κα Παγώνη, ενώ πρόσθεσε πως αν κι έγινε νέα προσπάθεια αποσωλήνωσης στον τραγουδιστή, δεν ήταν επιτυχής, συνεπώς θα πρέπει να περιμένουν μερικές ημέρες για να προσπαθήσουν εκ νέου οι γιατροί. Σημειώνεται πως η σημερινή ήταν η δεύτερη προαπάθεια των γιατρών.

«Είναι αλήθεια ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται πάρα πολύ. Πολλά τα τηλεφωνήματα, και εμείς παίρνουμε πολλά μηνύματα. Όμως, ο κάθε άρρωστος μέσα στη μονάδα εντατικής θεραπείας δίνει τον αγώνα του. Γι’ αυτό λοιπόν τα πράγματα που θα λέμε κάθε φορά… δεν μπορούμε να τα πούμε, είναι προσωπικά δεδομένα» είπε.


 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.