Μετά την ατάκα Φάμελλου: Ποιος είδε τον Χατζηνικολάου και δεν τον φοβήθηκε

«Καρφιά» Χατζηνικολάου για Σπυράκη λόγω Ζάεφ

Άστραψε και βρόντηξε

Ο… κακός χαμός επικράτησε στον «αέρα» του Real FM όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου κόντεψε να… σπάσει το μικρόφωνο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, είπε πως υπάρχουν τουλάχιστον έξι βεβαιωμένες από την ΑΑΔΕ υποκλοπές δημόσιων αξιωματούχων.

Η δήλωση… φόρτωσε τον δημοσιογράφο που άρχισε να ρωτάει σε επιθετικό ύφος «που τα ξέρει αυτά» και «αν έχει στοιχεία στη διάθεσή του» και άλλα παρεμφερή.

«Κανείς δεν έχει απαντήσει ποιος παρακολουθούσε τον αρχηγό του στρατού και για ποιο λόγο. Για τον κ. Ανδρουλάκη μπορεί να πάρουμε απαντήσεις. Για τον κ. Φλώρο;», ανέφερε ο κ. Φάμελλος.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου τον ρώτησε αν υπάρχει επιβεβαίωση ή αν πρόκειται για δημοσιογραφικές πληροφορίες. Ο κ. Φάμελλος είπε πως πρόκειται για κάτι σίγουρο και ο δημοσιογράφος ρώτησε ξανά αν το επιβεβαιώνει.

«Από πού προκύπτει ότι υπάρχουν αυτές οι παρακολουθήσεις;» ρώτησε ξανά. «Συγγνώμη δεν υπάρχουν στοιχεία της ΑΑΔΕ; Όλη η Ελλάδα τα έχει δει», απάντησε ο κ. Φάμελλος.

«Έχει ενημερωθεί από τον κ. Ράμμο ο ΣΥΡΙΖΑ για τα περιστατικά. Αλλά μου κάνει εντύπωση να το αμφισβητείται εσείς μετά από δύο χρόνια», είπε ο πρόεδρος της ΚΟ και ο Νίκος Χατζηνικολάου είπε σε έντονο ύφος: «θα βάλω τις φωνές! Μην βάζετε στο στόμα μου λόγια. Παρακαλώ μη βάζετε στο στόμα μου λόγια! Ρώτησε κάτι συγκεκριμένο αν η παρακολούθηση του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων πιστοποιείται με συγκεκριμένα λόγια. Απαντήστε σε αυτό! Εγώ δεν είμαι πολιτικός κ. Φάμελλε! Θα μας κάνετε λογοκρισία σε αυτά που ρωτάμε; Σας ρωτάει κάποιος αν έχετε αποδείξεις και του λέτε ότι υπονομεύει; Από πού και ως που; Έχω μια ένταση που δημιουργήσατε εσείς με την επίθεση στο πρόσωπό μου!».

Ήταν τέτοια η ένταση που ο μεν Φάμελος τα ψιλοέχασε! Στη συνέχεια όταν ο άνθρωπος συνήλθε από το σοκ, του είπε ότι η ίδια η ΑΔΑΕ, μετά από έρευνα στους παρόχους κινητής, κατόπιν επιστολής του Αλέξη Τσίπρα, είχε διαβεβαιώσει για την πιστοποίηση των έξι παρακολουθήσεων. Και στη συνέχεια ό ίδιος ο τότε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε αποκαλύψει και τα ονόματα από το βήμα της Βουλής.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.