Πανηγύριζαν οι δικηγόροι του Τζόνι Ντεπ: Το μεγάλο λάθος της Άμπερ Χερντ που έκρινε την απόφαση των ενόρκων

Πανηγύριζαν οι δικηγόροι του Τζόνι Ντεπ: Το μεγάλο λάθος της Άμπερ Χερντ που έκρινε την απόφαση των ενόρκων

Τέλος στο... ξεκατίνιασμα με την ετυμηγορία να δικαιώνει τον Τζόνι Ντεπ

Υστερα από μήνες αντιδικίας κι εκατέρωθεν βέλη και κυριολεκτικό… ξεκατίνιασμα με σκοτεινές αποκαλύψεις για το ποιόν τους, Τζόνι Ντεπ και Αμπερ Χερντ χώρισαν μια για καλά τα «τσανάκια» τους ύστερα από την ετυμηγορία του δικαστηρίου.

Μεταξύ άλλων, στη δίκη ακούστηκαν ατάκες για «βιασμό με μπουκάλι», «ξυλοδαρμός ύστερα από λήψη κοκτέιλ ναρκωτικών», «κομμένα δάχτυλα», «κόπρανα σκύλων στο κρεβάτι» κι άλλα πολλά που δεν θα έκαναν ούτε οι… Πειρατές της Καραΐβικής… Ή μήπως όχι;

Νομικοί εμπειρογνώμονες επεσήμαναν ότι η αναφορά της Χερντ στην Κέιτ Μος θα μπορούσε να δώσει στην ομάδα του Τζόνι Ντεπ την ευκαιρία να διαλύσει τη φήμη ότι έσπρωξε το πρώην σούπερ μόντελ από μια σκάλα όταν οι δυο τους ήταν ζευγάρι τη δεκαετία του 1990.

Το πιθανό λάθος από τη Χερντ έγινε για να υποστηρίξει όσα συνέβησαν τον Μάρτιο του 2015, όταν γρονθοκόπησε τον Ντεπ στο πρόσωπο από φόβο ότι θα έσπρωχνε την αδερφή της Γουίτνεϊ επίσης από μια σκάλα. Η ‘Αμπερ Χερντ είπε στην κατάθεσή της ότι σκέφτηκε «αμέσως» την «Κέιτ Μος και τα σκαλοπάτια».

«Η Μος είναι ακόμα φίλη με τον Τζόνι και η κατάθεσή της δεν είχε επιτραπεί στο παρελθόν επειδή δεν ήταν τόσο σχετική», δήλωσε η δικηγόρος Mitra Ahouraian. «Αυτό είναι ένα λάθος που έκανε η Χερντ, ότι ανέφερε την Κέιτ Μος, κάτι που ενδεχομένως άνοιξε την πόρτα στην ομάδα του Ντεπ φέρνοντας της ως μάρτυρα ώστε να καταθέσει ότι αυτό δεν συνέβη ποτέ», όπως εξήγησε. Υπενθυμίζεται πως η Κέιτ Μος σε μία κατάθεση… αστραπή τριών λεπτών είπε πως ο Τζονι Ντεπ ουδέποτε την έριξε από τη σκάλα.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.