Το κόμμα που θα στηρίξει ο Κασιδιάρης στις ευρωεκλογές

Έτσι φτάσαμε στο δεύτερο μόρφωμα: Ο λόγος της άγριας κόντρας Κασιδιάρη-Μιχαλολιάκου

Μετά τις διώξεις στους Σπαρτιάτες

Άσκηση ποινικών διώξεων σε 11 βουλευτές του κόμματος των Σπαρτιατών για εξαπάτηση των εκλογέων και στον Ηλία Κασιδιάρη ως ηθικό αυτουργό ζητά η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

Η άσκηση των διώξεων θα έχει εκλογικές ανακατατάξεις ενόψει ευρωεκλογών. Υπενθυμίζεται πως εκκρεμούν στο εκλογοδικείο ενστάσεις κατά της εκλογιμότητας των βουλευτών του κόμματος και ενστάσεις που δένονται με την απόφαση της δίωξης από τον Άρειο Πάγο.

Από την στιγμή που η απόφαση του Εκλογοδικείου γίνει γνωστή πριν από την ημερομηνία των Ευρωεκλογών και είναι καταδικαστική τότε αλλάζει το πολιτικό σκηνικό. Γιατί και οι έδρες του κόμματος αυτού θα μοιραστούν σε άλλα κόμματα , αλλάζοντας την σύνθεση των κοινοβουλευτικών ομάδων.

Ωστόσο, το πιο ενδιαφέρον είναι η ενδεχόμενη απαγόρευση καθόδου στις ευρωεκλογές για τους Σπαρτιάτες αφού θα δημιουργήσει νομικό προηγούμενο για την όποια προσπάθεια του Ηλία Κασιδιάρη για συμμετοχή στις ευρωεκλογές με κόμμα μπαλαντέρ.

Ουσιαστικά, η όποια δημόσια στήριξη σε κόμμα από τον καταδικασμένο διευθυντή εγκληματικής οργάνωσης θα οδηγήσει σε αδυναμία εκλογής του.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, πληροφορίες θέλουν τον Ηλία Κασιδιάρη να σκέφτεται να χρησιμοποιήσει για ακόμα μία φορά κόμμα για συμμετοχή στις ευρωεκλογές.

Αυτό μπορεί να είναι το «κόμμα Τραμπ» με πρόεδρο τον Νικόλαο Πέππα ή κάποιοι άλλο με… Στίγκες που δεν φαίνεται να λείπουν από την ακροδεξιά.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.