Ο Μπάμπης δεν θέλει να… φύγει –  Τι ζήτησε στον Κορυδαλλό

Γλυκά Νερά: Τι δείχνει η αποκαλυπτική εικόνα από τις κάμερες ασφαλείας - Στο «φως» ντοκουμέντα

O Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε πιαστεί με κινητό μέσα στις φυλακές

Έφεση κατά της απόφασης για την κατοχή κινητού που του απαγόρευσε τα μεροκάματα στη φυλακή κατέθεσε ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, με τον δολοφόνο της Καρολάιν να ζητά να παραμείνει στον Κορυδαλλό, όπου κρατείται στο ίδιο κελί με τους Φιλιππίδη-Λιγνάδη, και να μην μεταφερθεί σε άλλο σωφρονιστικό ίδρυμα.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που καταδικάστηκε σε ισόβια για τη δολοφονία της συζύγου Καρολάιν Κράουτς, είχε πιαστεί με κινητό μέσα στις φυλακές, κάνοντας ακόμα και βιντεοκλήσεις σε συγγενικό πρόσωπο.

Όταν εντοπίστηκε με το κινητό από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, το πειθαρχικό συμβούλιο επέβαλε παύση στα μεροκάματα που έκανε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο Μπάμπης δεν θέλει να... φύγει -  Τι ζήτησε στον Κορυδαλλό
QUIZY 4 δώρα, 4 νικητές: Σε αυτό το κουίζ των 10 απλών ερωτήσεων όσοι έχουν γνώσεις κερδίζουν! Εσύ;

Ο πιλότος κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης, ώστε να μην χάνει τα μεροκάματα που έχουν την ιδιότητα να κάνουν τις ημέρες φυλάκισής του να προσμετρώνται διπλές.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή Πρωινό του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, ενώπιον του Πλημμελειοδικείου Πειραιά, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα αρνηθεί ότι το κινητό ήταν δικό του και ότι είχε κάνει βιντεοκλήση μ’ αυτό.

Εξάλλου, σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινό, σήμερα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πρόκειται να καταθέσει αίτημα στη γραμματεία των φυλακών Κορυδαλλού, ώστε να μην γίνει μεταγωγή του στις φυλακές Μαλανδρίνου ή σε οποιοδήποτε άλλο σωφρονιστικό κατάστημα, αλλά να παραμείνει στον Κορυδαλλό, όπου κρατείται στο ίδιο κελί με τους Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη.

Να τονίσουμε ότι σύμφωνα με την εκπομπή το αίτημα για την παραμονή του στον Κορυδαλλό εν μέρει θα εξαρτηθεί και από την απόφαση του Πλημμελειοδικείου Πειραιά, μιας και Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αναμένεται να ισχυριστεί ότι δεν επιθυμεί να μεταφερθεί σε άλλο σωφρονιστικό κατάστημα, μιας και δεν θέλει να χάσει τα μεροκάματα στη φυλακή.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.