Δεν αποκλείουν να το κάνει τελικά ο Σφακιανάκης

Δεν αποκλείουν να το κάνει τελικά ο Σφακιανάκης

Τι θα κάνει;

Ο Νότης Σφακιανάκης έχει χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και παρά τις προσπάθειες δημοσιογράφων να του πάρουν συνέντευξη, ο ίδιος αρνείται πεισματικά.

Πολλά έχουν γραφτεί για την επιλογή του τραγουδιστή να εξαφανιστεί, με τον ίδιο να μην επιβεβαιώνει αλλά ούτε και να διαψεύδει τις πληροφορίες.

Όμως ο Νότης Σφακιανάκης δέχτηκε μια πρόταση «βόμβα» και δεν αποκλείεται να πει το «ναι».

Σύμφωνα με την Espresso, ο νυν πρόεδρος του κόμματος που ίδρυσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, του ΛΑΟΣ, είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον τραγουδιστή για να συμμετάσχει στις ευρωεκλογές.

Κομβικό ρόλο στο πολιτικό «φλερτ» του Φίλιππου Καμπούρη με τον τραγουδιστή, παίζει ο επιστήθιος φίλος και συνεργάτης του Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος είναι ο μεσολαβητής ανάμεσα στον πρόεδρο και τον καλλιτέχνη.

Ο Φίλιππος Καμπούρης, μιλώντας στην Espresso, δήλωσε ότι «ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός έχει κάνει επίσημη πρόταση στον Νότη Σφακιανάκη για να συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κουβέντες, ενδιάμεσο πρόσωπο σε αυτές τις συζητήσεις είναι επιστήθιος φίλος και συνεργάτης του, ο οποίος έχει αναλάβει τον ρόλο του μεσολαβητή. Έχουν γίνει οι πρώτες κουβέντες και είμαστε σε αναμονή των τελικών αποφάσεων από τον γνωστό τραγουδιστή, που θέλουμε και ελπίζουμε ο ίδιος να είναι στο ψηφοδέλτιο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, μα πάνω απ’ όλα είναι ένας σπουδαίος Έλληνας που ποτέ δεν έχει κρύψει την αγάπη του για την Ελλάδα, για την πατρίδα και την οικογένεια, και είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που βγαίνουν μπροστά και μιλούν τόσο ξεκάθαρα για την αγάπη τους για την Ελλάδα. Θα είναι τιμή για εμάς, είναι μια σπουδαία προσωπικότητα και ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο».

Νότης Σφακιανάκης
Αναφορικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο τραγουδιστής σήμερα και τους λόγους που έχει αποφασίσει να απέχει από τη δημόσια ζωή τα τελευταία χρόνια, ο Φίλιππος Καμπούρης αναφέρει: “Οι πληροφορίες που έχω είναι ότι βρίσκεται σε άψογη κατάσταση, το ότι έχει επιλέξει να μην εμφανιστεί σε κάποιο νυχτερινό κέντρο αυτό είναι ξεκάθαρα επιλογή δική του. Θα κάνει το comeback του καλλιτεχνικά μόλις ο ίδιος το επιθυμήσει. Περιμένουμε τις ερχόμενες ημέρες να ανακοινώσουμε και επίσημα τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιό μας. Θεωρούμε ότι ο Νότης Σφακιανάκης θα πει το “ναι” και θα είναι πρωταγωνιστής στον ευρωψηφοδέλτιο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού”.

Τέλος, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Espresso, ο Νότης Σφακιανάκης έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει καλλιτεχνικά με μια μεγάλη συναυλία που ετοιμάζει για φέτος το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.