Περιουσία 6.4 δισεκατομμύρια: Αυτή είναι η πιο πλούσια Ελληνίδα που «τρέλανε» το Forbes

Ονόματα φωτιά: Αυτοί είναι οι μεγαλοοφειλέτες του δημοσίου που χρωστάνε εκατομμύρια

Τα ονόματα στη λίστα με τους δισεκατομμυριούχους του πλανήτη

Δέκα Έλληνες επιχειρηματίες, επενδυτές και εφοπλιστές φιλοξενεί η ετήσια κατάταξη του Forbes με τους δισεκατομμυριούχους του πλανήτη, που σημαίνει ότι έγιναν 4 προσθήκες σε σχέση με πέρυσι.

Τα νέα ελληνικά ονόματα που φιγουράρουν στη λίστα του 2024 είναι οι Γιώργος Προκοπίου, Κωνσταντίνος Μαρτίνος, Ανδρέας Μαρτίνος και Αθανάσιος Μαρτίνος.

Η πιο πλούσια Ελληνίδα

Με περιουσία 6,4 δισ. δολαρίων η Μαρία Αγγελικούση «αναρριχήθηκε» στο Νο 432 της συνολικής κατάταξης του Forbes (από Νο 455 το 2023) και βρίσκεται στην υψηλότερη θέση μεταξύ των Ελλήνων.

Περιουσία 6.4 δισεκατομμύρια: Αυτή είναι η πιο πλούσια Ελληνίδα που «τρέλανε» το Forbes

Ακολουθεί ο Αριστοτέλης Μυστακίδης με 3,3 δισ. δολάρια, περιουσία ελαφρώς αυξημένη σε σχέση με το 2023 (3,2 δισ.). Τρίτος στην ελληνική λίστα, ο Φίλιππος Νιάρχος με περιουσία 2,8 δισ. δολαρίων.

Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι: εφοπλιστής Γιώργος Προκοπίου & οικογένεια (2,6 δισ. δολ.) που είναι νέα άφιξη στο Νο 1.286 της λίστας, Κωνσταντίνος Μαρτίνος & οικογένεια (2,3 δισ. δολ.), Σπύρος Λάτσης & οικογένεια (2,2 δισ. δολάρια), ο οποίος είδε την περιουσία του να διογκώνεται κατά 700 εκατ. ευρώ, Βαρδής Βαρδινογιάννης & οικογένεια (2,2 δισ. δολ), Μαριάννα Λάτση & οικογένεια (1,8 δισ. δολ), Ανδρεάς Μαρτίνος & οικογένεια και Αθανάσιος Μαρτίνος & οικογένεια.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.