Μετά το «μπαμ»: Το πήρε απόφαση η Μαρέβα…

Ξετρελαμένη με τον Τσιτσιπά η Μαρέβα Μητροτάκη: το ιδιαίτερο μήνυμά της

Πώς θα κινηθεί

Μήνυση και αγωγή κατά της Έλενας Ακρίτα, ετοιμάζονται να καταθέσουν οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τη σύζυγο του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων ωρών και το αργότερο μέχρι το πρωί της Τετάρτης (03/04)

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρέβα Μητσοτάκη, όπως ενημέρωσε σχετικά η Νέα Δημοκρατία, προανήγγειλε ότι θα προσφύγει νομικά κατά της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με το κυβερνών κόμμα, η σύζυγος του πρωθυπουργού «θα προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες κατά το αστικό και ποινικό δίκαιο, με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας και της προσωπικότητάς της».

«Θεωρούμε αυτονόητο πως το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδεχθεί την άρση της ασυλίας της κυρίας Ακρίτα, προκειμένου να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη», τόνισε η Νέα Δημοκρατία.

«Περιμένω τη Μαρέβα Μητσοτάκη»

Η Έλενα Ακρίτα, σχολίασε στα social media: «Η Μαρέβα Μητσοτάκη δήλωσε ότι θα με μηνύσει. Την περιμένω και της λέω από τώρα ότι θα ζητήσω την άρση ασυλίας μου».

Παράλληλα, επισήμανε: «Ίσα ίσα. Ανυπομονώ να βρεθούμε με την συζυγο του πρωθυπουργού και να μάς αποκαλύψει επιτέλους την προέλευση των 40 ακινήτων, όλη την αλήθεια για το σπίτι Βολταίρου και αν γνωρίζει πώς και πού κατασπαταλήθηκαν τα σχεδόν 500.000.000 χρέος της ΝΔ».

Από τη μεριά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Μαρέβα Μητσοτάκη, και γνωστοποίησε πως «θα πάει ως μάρτυρας στο δικαστήριο για να την υπερασπιστεί».

Η επίμαχη ανάρτηση της Ακρίτα

«Προς το 41% που ψήφισε την πολιτική αγέλη που μας κυβερνά.

Η Εφημερίδα Εστία αποκάλυψε sms της Μαρεβας Μητσοτάκη προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Να τα βρούμε, άκου τους υπουργούς».

Το στέλνει – ποια; Η γυναίκα του πρωθυπουργού. Που ενώ δεν έχει κανένα θεσμικό ρόλο, ανακατεύεται στα υπόγεια αλισβερισια του άντρα της με τα μεγάλα συμφέροντα.

Πενηνταράκια να το κάνουμε.

Το ζεύγος Μητσοτάκη στέλνει Παπασταύρου και Μπρατάκο στο σπίτι του Μαρινάκη.

Οι άνθρωποι υπακούν και πάνε.

Η Μαρέβα Μ. έχει ήδη στείλει μήνυμα στον εφοπλιστή ρίχνοντας γέφυρα συμφιλίωσης.

Ο Μαρινάκης στη μάζωξη ενώπιον όλων διαβάζει δυνατά το μήνυμα για να τους εξευτελίσει ότι τον παρακαλάνε να τα ξαναβρούν.

Ο Μητσοτάκης διώχνει κλωτσηδόν τους δυο υπουργούς που απλώς εκτέλεσαν την εντολή του.

Όπως διώχνει κλωτσηδόν όλα τα εξιλαστήρια θύματα της κυβέρνησης του. Όλα εκτός από ένα. Αυτό που έχει το επώνυμο «Καραμανλής».

Συνάντηση Μητσοτάκη Αλαφούζου. Πέφτουμε απ’ τα σύννεφα.

Σκοτάδι, διαπλοκή, μεγάλα συμφέροντα, λαδώματα, μίζες κάτω από το τραπέζι, μυστικές συμφωνίες, υπόγειες διαδρομές, μπαζώματα, εγκληματα, συγκαλύψεις.

Ακούς 41%;

Ακούω να λες».

Το πήρε απόφαση

Το θέμα μπορεί να έχει καταλαγιάσει για τα ΜΜΕ, ωστόσο η Μαρέβα Μητσοτάκη το έχει πάρει απόφαση και θα κινηθεί νομικά κατά της Έλενας Ακρίτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του reader.gr, ήδη η σύζυγος του πρωθυπουργού έχει ενημερώσει τον δικηγόρο της, Γιώργο Μυλωνάκη.

Η κ. Μητσοτάκη εκτιμά ότι ορισμένοι επιχειρούν πάλι να την πλήξουν για να πληγεί ο πρωθυπουργός σε μια κρίσιμη φάση.

Τα νομικά βήματα θα ξεκινήσουν από εξώδικα, όπως είναι και η προβλεπόμενη διαδικασία και θα ακολουθήσουν οι μηνύσεις και οι αγωγές.

Στο στόχαστρο είναι η Έλενα Ακρίτα, αλλά αντιλαμβάνομαι ότι εξώδικο θα λάβει και η εφημερίδα Εστία που έγραψε για sms της στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.