Εκτός απ’ το να είναι Live: Ο δεύτερος όρος που έθεσε ο Καρβέλας στη Νίκη Λυμπεράκη

Εκτός απ’ το να είναι Live: Ο δεύτερος όρος που έθεσε ο Καρβέλας στη Νίκη Λυμπεράκη

Τι ζήτησε;

Ο Νίκος Καρβέλας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» στο Mega και παραχώρησε συνέντευξη στη Νίκη Λυμπεράκη που συζητήθηκε πολύ, καθώς υπήρξαν πολλές στιγμές έντασης.

O γνωστός συνθέτης – και πλέον συγγραφέας – μίλησε μεταξύ άλλων για την πολιτική, την Άννα Βίσση και την Αννίτα Πάνια, ωστόσο υπήρχε ένταση απέναντι στη δημοσιογράφο, απαιτώντας συχνά να μην τον διακόπτει με ερωτήσεις.

Στην ίδια συνέντευξη μίλησε για την εκκλησία, αναφέροντας πως «το μόνο καλό που έχει κάνει στην ανθρωπότητα είναι η ενίσχυση της σεξουαλικής διέγερσης», ενώ σε άλλο σημείο τόνισε πως «ιδιαιτερότητά μου είναι ότι αναγνωρίζω… την αποβλάκωσή μου».

Ο Νίκος Καρβέλας τα έβαλε μάλιστα και με όσους διαβάζουν Πλάτωνα, λέγοντας πως «ο μύθος από τους μορφωμένους πρέπει να γκρεμιστεί».

Μιλώντας για το πολιτικό τοπίο της χώρας το οποίο αποκάλεσε «βόθρο», η Νίκη Λυμπεράκη ζήτησε περισσότερες διευκρίνισεις για να τεκμηριώσει την άποψή του, προκαλώντας τον εκνευρισμό του.

Ο Νίκος Καρβέλας, σε αυστηρό ύφος τόνισε στη δημοσιογράφο πως δεν θα του υποδεικνύει πώς θα μιλάει, ενώ τόνισε πως η συζήτηση μαζί της είναι «λίγο απογοητευτική».


«Τώρα να πω εγώ ότι ήταν μία άβολη συζήτηση, από την οποία δεν κέρδισε κανένας κάτι. Δηλαδή κάνεις μία συνέντευξη για να ‘κερδίσεις’ κάτι, και τελικά το είδα ως ένα μπρα ντε φερ ερώτησης απάντησης, επίδειξης ισχύος και ένιωθα άβολα σαν τηλεθεάτρια» σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο Κώστας Φραγκολιάς τόνισε ότι αυτός είναι ο Νίκος Καρβέλας και είναι απόλυτος ως άνθρωπος.

Νίκος Καρβέλας: Οι όροι που έθεσε για να δώσει τη συνέντευξη

Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου, ο Νίκος Καρβέλας έθεσε δύο όρους για να παραστεί στο πλατό της εκπομπής του MEGA και να γίνει η συνέντευξη.

Ο πρώτος όρος που έθεσε, ήταν η συνέντευξη να πραγματοποιηθεί ζωντανά και να μην είναι μαγνητοσκοπημένη, κάτι το οποίο ανέφερε και ο ίδιος στην έναρξη της εκπομπής.

Όσο για τον δεύτερο όρο που έθεσε, ήταν η Νίκη Λυμπεράκη να έχει διαβάσει το νέο του βιβλίο, προτού συναντηθούν τηλεοπτικά.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.