Ποσοστό με το «2» μπροστά: Για την απόλυτη ανατροπή ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές

Ποσοστό με το «2» μπροστά: Για την απόλυτη ανατροπή ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές

Τι ετοιμάζουν; 

«Προκαλώ για διπλές εκλογές το καλοκαίρι. Είμαι έτοιμος να γίνω ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να «λαβώσει» την κυβέρνηση, στη «σκιά» της τραγωδίας των Τεμπών και της μεγάλης απώλειας ποσοστών για τη ΝΔ.


Τελευταία κίνηση ήταν το αίτημα για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής στη Βουλή προκειμένου να διευρευνήσει αν ο Κώστας Καραμανλής τέλεσε τα εξής εγκλήματα στα Τέμπη:

  • της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο κατ’ άρθρο 299 του ΠΚ
  • της κακουργηματικής έκθεσης κατ’ άρθρο 306 παρ. 2 ΠΚ
  • της κακουργηματικής διατάραξης της ασφάλειας της συγκοινωνίας μέσων σταθερής τροχιάς κατ’ άρθρο 291 παρ. 1 δ΄ και στ΄ ΠΚ
  • της παράβασης καθήκοντος κατ’ άρθρο 259 Π.Κ.


Ετοιμάζονται για την ανατροπή

Με το κλίμα που έχει διαμορφωθεί, στον ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζονται να κάνουν την ανατροπή. Μάλιστα, ο Στέφανος Κασελάκης διαμηνύει «θα μείνετε έκπληκτοι από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών».

Κάποιοι βουλευτές ήταν τόσο ενθουσιασμένοι που μιλούσαν ακόμη και για ποσοστό ευρωεκλογών που θα έχει μπροστά το 2 και για τον ΣΥΡΙΖΑ και για την ΝΔ! « Φαντάζεστε εμείς να πάρουμε 20,01% και η Νέα Δημοκρατία 29,98% τι θα γίνει;» είπε κάποιος, σύμφωνα με το newsit.gr. «Θα πάμε για ανατροπή γρήγορα», ανέφερε.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.