Δημήτρης Κόκοτας: Τα 8 λεπτά που θα κρίνουν τα πάντα

Δημήτρης Κόκοτας: Τα 8 λεπτά που θα κρίνουν τα πάντα

Παραμένει στη ΜΕΘ 

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει διασωληνωμένος για τέταρτη ημέρα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, ύστερα από καρδιακή ανακοπή που υπέστη ενώ βρισκόταν στις πρόβες του J2US.

Η σύζυγός του μίλησε στην «Super Κατερίνα» για την περιπέτεια της υγείας του τραγουδιστή και ανέφερε: «Δεν έχουμε κάτι νεότερο. Περιμένω να ακούσω ότι όλο αυτό ήταν ψέμα. Έχω πίστη και υπομονή. Δεν προσπάθησαν να τον ξυπνήσουν, έχει μεταφερθεί στην ΜΕΘ».

«Παρακολουθούν τον Δημήτρη εξειδικευμένοι γιατροί, να γίνουν οι ενέργειες που χρειάζονται. Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο, όποια ιδιότητα και αν έχουν, τον κόσμο όλο που τον αγαπάει. Ο καθένας από την πλευρά του δίνει ό,τι καλύτερο μπορεί», ανέφερε.

«Είναι πολύ τυχερός αλλά για κάποιον λόγο έπρεπε να γίνει αυτό. Ψάχνω να βρω μια εξήγηση στο μυαλό μου. Οι γιατροί μας λένε να κάνουμε υπομονή. Πήγε και γύρισε. Έφυγε και ξαναγύρισε. Είναι ακόμη σε καταστολή. Σε δύο ημέρες θα κάνουν προσπάθεια ξανά να τον ξυπνήσουν. Τον βλέπω κάθε μέρα για λίγο. Είναι ψυχοφθόρο, αλλά περιμένω να ξυπνήσει να φύγουμε μαζί. Στην κόρη μου έχω πει τα πάντα» τόνισε η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα.


Δημήτρης Κόκοτας: Τα 8 λεπτά

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε αποκαλύψεις για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα, λέγοντας πως η προσπάθεια των γιατρών να τον ξυπνήσουν απέβη άκαρπη.

«Οι γιατροί έκριναν, παρότι ξεκίνησαν, ότι ήταν οι μετρήσεις τέτοιες που δεν τους επέτρεπαν να ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια», ανέφερε ο παρουσιαστής.

Όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας, ο τραγουδιστής ήταν επί της ουσίας νεκρός για οκτώ λεπτά, κατά τη διάρκεια των οποίων δεν οξυγονωνόταν ο εγκέφαλός του.

Αυτά τα οκτώ λεπτά που δεν υπήρχε οξυγόνωση, θα κρίνουν και τη βλάβη που υπέστη ο οργανισμός του Δημήτρη Κόκοτα.

«Το θέμα είναι αυτά τα άτιμα 8 λεπτά. Όταν έπαθε την ανακοπή μέσα στο ασθενοφόρο, κατά τη μεταφορά του από το J2US στο νοσοκομείο, ήταν 8 λεπτά που δεν οξυγονωνόταν το κεφάλι του. Όταν έχεις ανακοπή πεθαίνεις», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Αυτό που θέλουν να δουν τώρα οι γιατροί, είναι αν έχει αφήσει κάποια βλάβη ή αν ο άνθρωπος επανέλθει στο 100%», σημείωσε.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.