Τα πάνω κάτω: Η οριστική απόφαση του δικαστηρίου για Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ

Τα πάνω κάτω: Η οριστική απόφαση του δικαστηρίου για Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με τις δύο νομικές ομάδες να παρουσιάζουν τα τελικά τους επιχειρήματα

Υστερα από πάνω από έξι εβδομάδες ακροαματικής διαδικασίας και 100 και πλέον ώρες καταθέσεων, η πολύκροτη δίκη Άμπερ ΧερντΤζόνι Ντεπ ολοκληρώθηκε και πλέον όλοι αναμένουν την τελική απόφαση του δικαστηρίου.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με τις δύο νομικές ομάδες να παρουσιάζουν τα τελικά τους επιχειρήματα. H επιτροπή, η οποία αποτελείται από 7 ενόρκους και δύο αναπληρωματικούς, εξέτασε τις καταθέσεις, προκειμένου να ανακοινώσει την τελική ετυμηγορία. Δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε ομόφωνη, όπως απαιτείται, απόφαση, οπότε θα συνεδριάσουν ξανά την Τρίτη στις 9 το πρωί, καθώς τη Δευτέρα είναι η αργία της «Ημέρας Μνήμης στις ΗΠΑ».

Ο 58χρονος Τζόνι Ντεπ μήνυσε την πρώην σύζυγό του για 50 εκατομμύρια δολάρια για ένα άρθρο που έγραψε στο οποίο ισχυρίστηκε ότι είναι θύμα κακοποίησης. Οι δικηγόροι του ηθοποιού κατέβαλλαν κάθε προσπάθεια να αποκαταστήσουν την καλή φήμη του ονόματός του, μετά τις κατηγορίες της πρώην συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία, λεκτική κακοποίηση και πρόκληση συναισθηματικής βλάβης. Σύμφωνα με το BBC, ο δικηγόρος του Ντεπ ζήτησε από τους ενόρκους «να κάνουν την κυρία Χερντ να λογοδοτήσει για τα “ψέματά” της». Η δικηγόρος του Ντεπ, Καμίλ Βάσκεθ, χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς της Χερντ για κακοποίηση «άγριες, υπερβολικές και απίθανες. Υπάρχει ένας κακοποιός σε αυτή την αίθουσα του δικαστηρίου, αλλά δεν είναι ο κύριος Ντεπ», είπε η Βάσκεθ, επαναλαμβάνοντας μία ηχογραφημένη συνομιλία στην οποία η ηθοποιός παραδέχεται ότι χτύπησε τον τότε σύζυγό της.

Τα πάνω κάτω: Η οριστική απόφαση του δικαστηρίου για Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ
QUIZY Εάν έχεις γνώσεις κέρδισες: Θα κάνεις το 10/10 στο απλό κουίζ που ο νικητής παίρνει ένα απίθανο smartphone alcatel;

Τόνισε, πως η ίδια η ηθοποιός χαρακτήριζε τον γάμο της με τον Ντεπ «μαγικό και ονειρεμένο» και ξαφνικά, «παρουσίασε κάποιες σκοτεινές ιστορίες». «Ήρθε η ώρα να σταματήσουν αυτά τα ψέματα εναντίον ενός ανθρώπου αθώου», δήλωσε η δικηγόρος. «Είναι μια φάρσα. Όσο κι αν δεν θέλει να το παραδεχτεί η κυρία Χερντ, είναι φάρσα. Όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται εδώ μέσα έχουν καταθέσει και ήταν υπέρ του Ντεπ. Θέλετε να μας πείτε πως όλοι οι άνθρωποι από τη ζωή του κυρίου Ντεπ είναι ψεύτες κι εσείς, κυρία Χερντ λέτε την αλήθεια;», είπε και πρόσθεσε: «Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν λέγοντας ψέματα, όμως μπορούν να χάσουν τα πάντα».

Από την πλευρά της, η 36χρονη Άμπερ Χερντ, άσκησε ανταγωγή για 100 εκατομμύρια δολάρια. Η ομάδα της Χερντ είπε ότι Ντεπ είναι ο νταής και ο κακοποιός, που δεν πρέπει να εμπιστεύονται. Ο Μπέντζαμιν Ρότενμπορν, δικηγόρος της Χερντ, υπενθύμισε στους ενόρκους μηνύματα μεταξύ του Ντεπ και των φίλων του, που έλεγαν ότι εκείνος ήθελε να την βλάψει. Ο δικηγόρος της Άμπερ Χερντ υπενθύμισε την υπόσχεση που είχε δώσει ο Τζόνι Ντεπ στην ηθοποιό ότι θα την «ταπεινώσει σε παγκόσμιο επίπεδο. Πράγμα που τώρα κάνει πράξη»! Κλείνοντας, ο Μπεν Ρότενμπερν παρακάλεσε να «δώσουν πίσω στην Άμπερ Χερντ τη φωνή της».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.