Ιστορικό unfair Δένδια στην κυβέρνηση… 

Μετά την τελευταία δημοσκόπηση: Κ. Δένδια αυτό που «ζητάτε» δεν είναι καθόλου εύκολο να γίνει

Ερωτηματικά για την αιφνίδια κίνησή του

Στα «χαρακώματα» είναι τα κόμματα μετά την κατάθεση της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, στη «σκιά» της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.

Οι κόντρες στη Βουλή είναι συνεχείς ενώ ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, απευθύνθηκε στην ολομέλεια υποστηρίζοντας πως δεν θα κρυφτεί πίσω από την ασυλία.

Η αντιπολίτευση κατηγόρησε τους κυβερνητικούς βουλευτές για αλαζονεία, πως είναι σύγχρονοι πολιτικοί γενίτσαροι και συγκαλύπτουν τα όσα συνέβησαν.


Πριν την ψηφοφορία για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά, Πλεύση Ελευθερίας, θα τοποθετηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η συζήτηση βρίσκεται σε εξέλιξη από την Τρίτη και αναμφίβολα πρόκειται για μια κορυφαία διαδικασία, διότι υπάρχει διάχυτο το αίσθημα της συγκάλυψης στην ελληνική κοινωνία για τα Τέμπη.

Unfair Δένδια

Ενώ η κυβέρνηση χρειάζεται στήριξη, ο Νίκος Δένδιας… έφυγε. Σύμφωνα με το newmoney.gr, το πρωί της Τρίτης και ενώ ήταν βέβαιη η διεξαγωγή της κρίσιμης συζήτησης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας ενημέρωσε ότι αναχωρεί για το Λονδίνο για επαφές και για εορταστικές εκδηλώσεις που θα γίνουν στην ελληνική πρεσβεία! Ουσιαστικά ο κ. Δένδιας έδειξε πως αδιαφορεί για τη συζήτηση και δεν… κόπτεται να τη στηρίξει σε αυτή τη διαδικασία, μιλώντας στην ολομέλεια.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.