Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

Απόλυτη ντροπή με τον παλαιοχριστιανό…

Θέλει να γυρίσει στο βουνό αλλά να είναι και πολιτικός

Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, αυτοαποκαλούμενος ως «παλαιοχριστιανός», εξέφρασε την πρόθεσή του να συμμετέχει στις εκλογές.

«Σιγά-σιγά έχουν τελειώσει τα γεγονότα που στιγμάτισαν τη ζωή μου και ετοιμάζομαι κι εγώ να γυρίσω στο βουνό μου», δηλώνει στον ΑΝΤ1.

«Γίνεται συζήτηση, για να κάνουμε ένα κόμμα μειονοτικό, για να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας ως παλαιοημερολογίτες και παλαιοχριστιανοί», είπε ο Μανώλης, μιλώντας στο «Πρωινό».

Στο ερώτημα για το αν θα είναι πρόεδρος ή γραμματέας του κόμματος απάντησε: «Δεν ξέρω αν μπορώ να είμαι πρόεδρος από το βουνό. Εγώ το βουνό μου δεν το εγκαταλείπω».

Ο «παλαιοχριστιανός», αναλύοντας το σκεπτικό του για την ίδρυση του κόμματος, συμπλήρωσε: «Πρέπει να κοιτάξουμε αν μπορούμε να υπαχθούμε στο Πατριαρχείο της Μόσχας. Στην Ελλάδα οι παλαιοημερολογίτες έχουν δεχθεί διωγμούς και πρέπει να δούμε πώς μπορούμε να προστατευθούμε από αυτό».

«Δεν γίνεται να μην επιτρέπεται στην Ελλάδα να ασκούμε την πίστη μας, όπως θέλουμε», είπε.

Απαντώντας σε ερώτηση για το τι θα κάνει με τα χρήματα, στην περίπτωση που το κόμμα το οποίο θα ιδρύσει μπει στη βουλή, είπε: «Ο Χριστός, όταν ήρθε στον δρόμο, έπιασε τα πάντα. Ένα πράγμα δεν έπιασε: το χρήμα. Γι’ αυτό είχε τον Ιούδα. Το ζήτημα δεν είναι αν θα πληρωνόμαστε, αλλά αν θα μπορέσουμε με πολιτικό και κοινωνικό αγώνα να προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας».


 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.