Καρκίνος Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο σήμα ότι τα πράγματα είναι σοβαρά

Τρυπήσαμε τον πάτο: Δεν μπορεί να έγινε αυτό σε φωτογραφία της βασιλικής οικογένειας… (Pic) 

Η πριγκίπισσα δίνει τη δική της μάχη

Οι φήμες για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον ήταν πολλές μετά το χειρουργείου στο οποίο υποβλήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο και σήμερα η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ ανακοίνωσε πως διαγνωσθεί με καρκίνο.

«Ήταν ένα τεράστιο σοκ και τόσο ο Oυίλιαμ όσο και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για το καλό της οικογένειάς μας», ανέφερε στο συγκινητικό της μήνυμα η Κέιτ Μίντλετον.

Στο Μπάκιγχαμ ήταν το δεύτερο «χτύπημα» του καρκίνου μέσα σε λίγους μήνες, καθώς και ο Βασιλιάς Κάρολος ανακοίνωσε στις αρχές Φεβρουαρίου πως έχει προσβληθεί από την ασθένεια.

Γιατί δεν ανακοίνωσαν τον τύπο του καρκίνου

Όπως και με τον Βασιλιά Κάρολο, έτσι τώρα και με την Κέιτ Μίντλετον, το παλάτι δεν έκανε γνωστό τον τύπο καρκίνου της συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Το Μπάκιγχαμ ακολουθεί αυτή την τακτική για ανάλογες περιπτώσεις, καθώς δεν θέλει να υπάρχει πανικός στον κόσμο.

Παράλληλα, με αυτό τον τρόπο δεν θα υπάρχουν και θεωρίες για το προσδόκιμο επιβίωσης του ασθενή, αλλά και τις επικείμενες εξελίξεις στο παλάτι από πιθανές επιπλοκές.

«Το πρόβλημα είναι ότι όσες περισσότερες πληροφορίες δίνεις, τόσο περισσότεροι άνθρωποι κάνουν εικασίες. Μόλις ξέρουν τι μορφή καρκίνου είναι, όλοι αρχίζουν να το ψάχνουν, οι άνθρωποι αρχίζουν να το googlαρουν και λένε “ξέρω κάποιον και τους συνέβη αυτό, αυτό είναι”. Ξέρουμε ότι είναι άρρωστος, έχει μία μορφή καρκίνου και πρόκειται να αντιμετωπιστεί», είχε δηλώσει η πρώην γραμματέας επικοινωνίας, Χριστίνα Κυριάκου στη Mirror όταν ο Βασιλιάς Κάρολος ανακοίνωσε πως έχει προσβληθεί από καρκίνο.


Το πρώτο σήμα ότι τα πράγματα είναι σοβαρά

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, σχολίασε την αποκάλυψη της Κέιτ Μίντλετον και έδωσε ένα στοιχείο που δείχνει ότι η υγεία της πριγκίπισσας είναι σε κακή κατάσταση και ο καρκίνος δεν είναι εύκολα αντιμετωπίσιμος.

Όπως είπε η κ. Παγώνη, «από τη στιγμή που μπήκε σε ένα ογκολογικό νοσοκομείο, εκεί δόθηκε το πρώτο σήμα ότι τα πράγματα δεν ήταν απλά. Όταν μπαίνεις σε ένα ογκολογικό νοσοκομείο, μπαίνεις για κάτι σοβαρό. Οι ογκολογικοί ασθενείς, είτε είσαι πριγκίπισσα είτε όχι, έχουν ένα σοβαρό πρόβλημα».

«Χρειάζονται τον χρόνο τους για να το αποδεχθούν. Επειδή έχει αυτή τη θέση και είναι τόσο αγαπητή στον κόσμο, σωστά έπραξε και βγήκε να πει τι συμβαίνει. Την ίδια μέσα της όμως δεν τη βοηθάει. Οι στιγμές αυτές είναι πολύ δύσκολες για αυτούς τους ασθενείς», είπε η κ. Παγώνη μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

«Το βιώνουν μόνοι τους. Όλοι ξέρουμε πώς προχωράει αυτή η ιστορία, βεβαίως όλοι ελπίζουν σε αυτές τις καταστάσεις. Είναι πολύ δύσκολες ιστορίες», τόνισε.

«Είναι πολύ προσωπικές πληροφορίες, δεν χρειάζεται να μάθουμε περισσότερα. Ευχόμαστε να ακολουθηθούν τα σωστά σχήματα, χρειάζεται ψυχραιμία. Ας μην ξεχνάμε ότι πίσω από αυτή τη γυναίκα υπάρχουν 3 παιδιά και μία οικογένεια. Δεν υπάρχει ασθενής με καρκίνο που να μην σκέφτεται: γιατί σε μένα;», κατέληξε.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.