Κάποιος να τον σταματήσει: Το παράκανε ο Κασσελάκης… (Vid)

Όλοι το είδαν, λίγοι το κατάλαβαν: Η κίνηση-πρόκληση on air του Κασσελάκη για τους εσωκομματικούς του αντιπάλους (Vid)

Όχι κι έτσι... Έτσι;

Πολιτικός αναβρασμός επικρατεί τις τελευταίες 2 ημέρες στη χώρα, καθώς μετά το δημοσίευμα του κυριακάτικου Βήματος που μιλά για μονταζιέρα στους διαλόγους σταθμάρχη – μηχανοδηγών για την τραγωδία στα Τέμπη, προκειμένου να προωθηθεί η άποψη περί ανθρώπινου λάθους για την τραγωδία, οι τόνοι έχουν ανέβει επικίνδυνα.

Ως γνωστόν, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης  με φόντο τις αποκαλύψεις  προανήγγειλε την υποβολή πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, καλώντας τα «Δημοκρατικά» κόμματα να στηρίξουν την πρότασή του.

Η απάντηση της κυβέρνησης ήταν πως μια τέτοια πρόταση είναι καλοδεχούμενη και πως θα… λογαριαστεί με τους πάντες στη βουλή.

Και κάπου εκεί παρενέβη ο Στέφανος Κασσελάκης- ο οποίος, θυμίζουμε, συνεχίζει να υπηρετεί τη μαμά πατρίδα- και το τράβηξε από τα μαλλιά, στην προσπάθειά του ν’ αμφισβητήσει την κυβέρνηση και να δείξει, τοιουτοτρόπως, πως είναι υπέρμαχος της πρότασης δυσπιστίας.

«Καλώ τον πρωθυπουργό να παραιτηθεί ήρεμα και με στοιχειώδη αξιοπρέπεια, όπως αρμόζει σε δημοκρατικά εκλεγμένους ηγέτες και όχι σε μονάρχες, ώστε η χώρα να οδηγηθεί συντεταγμένα σε δημοκρατικές εκλογές.

Με την παρουσία, διεθνών παρατηρητών, διότι ένας πρωθυπουργός που υπό την ηγεσία του μοντάρονται στοιχεία εγκλήματος, παρακολουθούνται πολιτικοί και στρατιωτικοί από ΕΥΠ – Predator και διοχετεύονται απόρρητα προσωπικά δεδομένα με σκοπό την εκλογική εργαλειοποίηση, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΑΔΙΑΒΛΗΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ χωρίς αμφιβολία», ήταν η κατακλείδα του μηνύματός του στα social media, σηκώνοντας πολλή σκόνη.

Και μπορεί να είναι θεμιτή η πρόθεσή του να κατακεραυνώσει την ΝΔ, όμως το να λέει πως η χώρα χρειάζεται παρατηρητές του ΟΗΕ μιας και δεν μπορεί να κάνει μόνη της εκλογές υποβαθμίζει την Ελλάδα σε επίπεδο τριτοκοσμικής χώρας και αποδυναμώνει την ουσία ολόκληρου του μηνύματός του.

Λίγο μέτρο, πρόεδρε…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.