Υπόθεση Πισπιρίγκου: Μαρτυρία-κλειδί από πασίγνωστο δημοσιογράφο αλλάζει τα δεδομένα;

Μάνος Δασκαλάκης: Οι αρχές θα του κάνουν μόνο αυτή την ερώτηση…

Αρχικά την αποκάλυψη την έκανε ο Αλέξης Κούγιας

Eδώ και μέρες κυκλοφορεί η πληροφορία πως ένας γνωστός δημοσιογράφος ενδέχεται να βρεθεί μπροστά στη 18η ανακρίτρια προκειμένου να δώσει μία κατάθεση με στοιχεία σημαντικά που έχει στα χέρια του, υπέρ της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Αρχικά την αποκάλυψη την έκανε ο Αλέξης Κούγιας, χωρίς, όμως να κατονομάζει τον δημοσιογράφο.

Υπόθεση Πισπιρίγκου: Μαρτυρία-κλειδί από πασίγνωστο δημοσιογράφο αλλάζει τα δεδομένα;
QUIZY Εάν έχεις γνώσεις κέρδισες: Θα κάνεις το 10/10 στο απλό κουίζ που ο νικητής παίρνει ένα απίθανο smartphone alcatel;

Η δημοσιογράφος Ρούλα Κουσκουρή, συνεργάτης της Ζήνας Κουτσελίνη, ωστόσο, έλαβε την πληροφορία σχετικά με το ονοματεπώνυμο του δημοσιογράφου και επικοινώνησε μαζί του προκειμένου να διασταυρώσει την πληροφορία. Εκείνος της επιβεβαίωσε πως έχει σημαντικότατα στοιχεία που μπορούν να ανατρέψουν την υπόθεση της Πάτρας. Τα ντοκουμέντα που έχει στα χέρια του είναι από πρόσωπο που γνωρίζει πολλά για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Τη μαρτυρία θα την καταθέσει ο ίδιος στην ανακρίτρια. Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος ήρθε σε επικοινωνία με τον δημοσιογράφο, και τον ρώτησε αν προτίθεται να καταθέσει, με εκείνον να λέει πως θα το κάνει καθώς έχει στα χέρια του στοιχεία που ρίχνουν ευθύνες στους γιατρούς.

Σύμφωνα με την Ρούλα Κουσκουρή, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είναι αυτός ο δημοσιογράφος, ο οποίος έχει στα χέρια του στοιχεία σημαντικά και μαρτυρία συγκεκριμένου προσώπου.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.