Αλλαγή ρότας: Μεγάλη έκπληξη στην υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού στον Ρέντη

Ρέντη: Μη αναστρέψιμη η κατάσταση του αστυνομικού...

Αλλαγή ρότας και ραγδαίες εξελίξεις!

Το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για το βόλεϊ τον Νοέμβριο του 2023 αμαυρώθηκε από τα άγρια επεισόδια που έλαβαν χώρα έξω από το κλειστό Μελίνα Μερκούρη στου Ρέντη, μεταξύ οπαδών των γηπεδούχων και της Αστυνομίας. Το αποτέλεσμα ήταν ο σοβαρός τραυματισμός και τελικά ο θάνατος ενός αστυνομικού των ΜΑΤ, Γιώργου Λυγγερίδη.

Ο 31χρονος αστυνομικός δέχθηκε φωτοβολίδα ευθείας βολής στον μηρό και έπεσε σε κώμα λόγω εκτεταμένης αιμορραγίας. Στις 27 Δεκεμβρίου του 2023 ο άτυχος αστυνομικός αφήνει την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

Γιατί δολοφονική επίθεση προσάγονται εκατοντάδες φίλαθλοι που βρίσκονταν στον χώρο (οι οποίοι αφήνονται τελικά ελεύθεροι), ενω η κυβέρνηση προχωρά σε πολύ αυστηρά μέτρα μεταξύ των οποίων η απαγόρευση ύπαρξης οπαδών σε όλα τα παιχνίδια της Super League για δύο μήνες.

Τους τελευταίους τρεις μήνες η υπόθεση μοιάζει να έχει περάσει στο «βασίλειο της λήθης» για να συγκαλυφθούν οι πραγματικοί ένοχοι και οι ηθικοί αυτουργοί…

Ωστόσο, αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις αφού υπάρχει αλλαγή ρότας. Και, σύμφωνα με πληροφορίες του ieidiseis.gr αναμένονται εκπλήξεις σύντομα.

Μάλιστα, φαίνεται ότι το σήμα για την «αλλαγή ρότας» στάλθηκε από ψηλά, αιφνιδιάζοντας όσους είχαν ήδη στείλει τον σχετικό φάκελο να κάνει παρέα σε νυχτερίδες και αράχνες!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.