Το σενάριο του τρόμου: Η «εξήγηση» για την επίθεση στην Μόσχα που κανείς δε θέλει να πιστέψει (Pic)

Sputnik V: Αυτές είναι οι 20 πρώτες χώρες που παρήγγειλαν το ρωσικό εμβόλιο

Το απεύχονται οι πάντες.

Σε ανείπωτη τραγωδία δίχως τέλος φαίνεται πως εξελίσσεται, δυστυχώς, το τρομοκρατικό χτύπημα που σημειώθηκε χθες σε συναυλιακό χώρο κοντά στην Μόσχα.

Ως γνωστόν, οι εξτρεμιστές εισέβαλαν στην αίθουσα συναυλιών “Crocus City Hall” και άνοιξαν πυρ κατά πάντων, σκοτώνοντας σχεδόν 150 άτομα (τουλάχιστον τόσοι θάνατοι έχουν καταγραφεί μέχρι τώρα και ελπίζουμε να μην ανέβει ο αριθμός) και τραυματίζοντας περισσότερους από 120.

Λίγες ώρες μετά το αποτρόπαιο συμβάν ο Ο ISIS (Ισλαμικό Κράτος) ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση  και άπαντες περίμεναν να δουν ποια θα ήταν η «απάντηση» του Κρεμλίνου.

Κατά πώς φαίνεται- ή, ακριβέστερα, κατά πώς λέει η ρωσική πλευρά- «οι εγκληματίες είχαν επαφές στην Ουκρανία», καθώς τέσσερις ύποπτοι προσπάθησαν να διαφύγουν με αυτοκίνητο και να περάσουν τα ρωσο-ουκρανικά σύνορα και αυτό, σύμφωνα με την Μόσχα, αποτελεί απόδειξη του ποια είναι η αλήθεια.

Όπως αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς- και παρά το γεγονός πως η ουκρανική πλευρά το αρνείται σθεναρά- το χειρότερο δυνατό σενάριο είναι να υπάρχει εμπλοκή της Ουκρανίας, έστω και μερική.

Παρά το γεγονός πως τείνουμε να το «ξεχάσουμε» Ρωσία και Ουκρανία συνεχίζουν να βρίσκονται σε πόλεμο μεταξύ τους και τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν απείρως χειρότερα απ’ όσο είναι ήδη…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.