Από το πουθενά: Τεράστια είδηση για την Κατερίνα Σακκελαροπούλου 

Δημοσκόπηση - έκπληξη για την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Τα σχέδια για την ΠτΔ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ο ανώτατος ηγέτης του ελληνικού κράτους. Μπορεί να χαρακτηρίζεται ως… διακοσμητικός αλλά έχει ρόλο και υπογράφει όλα τα διατάγματα που εγκρίνει η Βουλή.

Πρόκειται για τον πρώτο πολίτη της Ελλάδας, ο οποίος από τις 13 Μαρτίου 2020, είναι η Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Η κ. Σακελλαροπούλου είναι η πρώτη γυναίκα που εκλέχτηκε στη συγκεκριμένη θέση, έχει διατελέσει ανώτατη δικαστικός και πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Τεράστια είδηση…

Ενώ μπαίνουμε στον Απρίλιο και αναμένεται η κρίσιμη μάχη των ευρωεκλογών, στην κυβέρνηση έχουν σειρά κρίσιμων θεμάτων να αντιμετωπίσουν.

Για την αντιμετώπιση των όσων θα προκύψουν και όσα πρέπει να αντιμετωπιστούν, η κυβέρνηση θέλει να είναι… ήρεμη.

Υπό αυτό το πλαίσιο δεν θέλουν με κανένα τρόπο να διαταραχτεί το κυβερνητικό σχήμα και όσοι βρίσκονται σε αυτό.

Μέσα, όμως, στο ευρύτερο κυβερνητικό σχήμα είναι και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Και για αυτούς τους λόγους, σύμφωνα με το newsbeast.gr, στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν αποφασίσει ήδη πως θα προτείνουν την Κατερίνα Σακελλαροπούλυ και για δεύτερη θητεία στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Η κ. Σακελλαροπούλου στήριξε την παρούσα κυβέρνηση στα δύσκολα, όπως για παράδειγμα το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Και μάλιστα, το γεγονός ότι βρέθηκε επί της ουσίας απέναντι στην Εκκλησία έχει ιδιαίτερη σημασία για τον πρωθυπουργό, που το εκτιμά.

Υπενθυμίζεται ότι η εκλογική διαδικασία θα έχει τελειώσει τέτοιες μέρες το 2025, περίπου σε ένα χρόνο.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.