Έκαψε τον Κασσελάκη ο Λιάγκας…

Έκαψε τον Κασσελάκη ο Λιάγκας…

Και έγινε... χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ

Ιδιαίτερα ευδιάθετος και με έντονα χιουμοριστική διάθεση εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στην τελευταία του συνέντευξη πριν παρουσιαστεί στο στρατόπεδο της Θήβας.

Μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1 και στον δημοσιογράφο Γιώργο Λιάγκα, αναφέρθηκε στην υποδοχή που του επιφύλασσαν στη Θήβα και επεσήμανε πως  «ήταν πολύ πιο θερμή απ΄όσο περίμενα. Πιστεύω ότι έχουμε δημιουργήσει ένα ρεύμα, ίσως γιατί έχουμε βάλει το κόμμα σε μία πιο ξεκάθαρη πορεία».

Όταν ο δημοσιογράφος παρατήρησε πως είναι ιδιαίτερα χαλαρός για τη θητεία του, σημείωσε πως «δεν είμαι χαλαρός. Ήμουν οικότροφος όταν ήμουν 14, δεν είναι η πρώτη φορά που περνάω από κανόνες, συζώ».

Ξεκαθάρισε πως δεν έχει κανονίσει τίποτα όσον αφορά στη θητεία – για αγγαρείες, πού θα κοιμάται κτλ – και τόνισε πως περιμένει την ίδια μεταχείριση με όλους τους άλλους.

«Δεν έχω κανονίσει τίποτα για τη θητεία μου. Η φρουρά δεν θα είναι μαζί μου. Μαζί με τους άλλους θα κοιμηθώ» είπε και συμπλήρωσε: «Ό,τι μου ζητηθεί θα το κάνω!».

Σε ερώτηση για το αν «θα καθαρίσει την “Καλλιόπη” (σ.σ. οι τουαλέτες)», επεσήμανε πως δεν γνωρίζει τι είναι, αλλά «δεν έχω θέμα. Θα με ενοχλούσε να μην μου το πρότειναν».

«Φαντάστηκα ότι η “Καλλιόπη” ήταν η τουαλέτα, αλλά μου φάνηκε λίγο σεξιστικό. Να αλλάξει, να γίνει ο “Καλλιόπος” ή ο “Κούλης”» είπε σε άλλο σημείο.

Όσον αφορά στο ποιος ή τι θα του λείψει περισσότερο κατά την περίοδο παραμονής του στον στρατό σημείωσε πως θα του λείψει ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ, αλλά και «η επαφή με τον κόσμο».


Στέφανος Κασσελάκης: Πώς τον «έκαψε» ο Λιάγκας

Η «μητέρα των μαχών» ανάμεσα στην κυβέρνηση και την Αξιωματική Αντιπολίτευση δίνεται στη Βουλή, με τον ΣΥΡΙΖΑ να κατηγορεί την ΝΔ για συκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών.

Όμως, η προβολή της συνέντευξης Κασσελάκη στον Λιάγκα πριν μπει στρατό μία ημέρα πριν την έναρξη της συζήτησης του πορίσματος της Εξεταστικής για τα Τέμπη «άναψε φωτιές» στα πρωτοκλασσάτα στελέχη της Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, υπάρχει έντονη δυσφορία στον ΣΥΡΙΖΑ για «την επιστροφή στο lifestyle» από μεριάς της ηγεσίας, τη στιγμή που «η συζήτηση στο Ευρωκοινοβούλιο για τα Τέμπη θα έπρεπε να κυριαρχεί στην επικαιρότητα».

Επί της ουσίας, ο Γιώργος Λιάγκας… έκαψε τον Στέφανο Κασσελάκη προβάλλοντας τη συνέντευξη και τη δήλωση για την «Καλλιόπη», τις ημέρες που την πολιτική επικαιρότητα απασχολεί το δυστύχημα με τους 57 νεκρούς στα Τέμπη.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.