Πρωταθλήτρια, μεγάλο όνομα: Αυτό είναι το μπαμ του Κασσελάκη στις Ευρωεκλογές

Τελειώνουν τον Κασσελάκη μετά το όχι…

Η επιλογή που ξαφνιάζει

Σε τροχιά ευρωεκλογών κινείται ο ΣΥΡΙΖΑ με το χρονοδιάγραμμα για τα επόμενα βήματα να έχει καταρτιστεί.

Έως τις 17 Απριλίου όσοι επιθυμούσαν να είναι υποψήφιοι ευρωβουλευτές με τον ΣΥΡΙΖΑ, έπρεπε να είχαν καταθέσει την πρόθεση τους στην πλατφόρμα του isyriza.

Πλέον γίνεται αξιολόγηση και αναμένεται να καθοριστεί ποσόστωση τόσο ανά περιοχή όσο και για τη συμμετοχή των γυναικών, όπως γίνεται σε όλα τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ.

Για τα μέσα Απριλίου έχει προγραμματίσει το εσωκομματικό δημοψήφισμα. Την ίδια ώρα στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ θα ανεβαίνουν οι θέσεις του κόμματος ανά τομέα με στόχο όλα να είναι έτοιμα για την μάχη των ευρωεκλογών.

Και μπορεί ο Στέφανος Κασσελάκης να είναι στον στρατό, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει ενισχυμένος στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, αφού έχει επιστρέψει στη δεύτερη θέση αφήνοντας πίσω το ΠΑΣΟΚ που σημειώνει απώλειες 3 μονάδων.

Στην Κουμουνδούρου επιθυμούν να κάνουν… μπαμ στις ευρωεκλογές με μεγαλύτερο ποσοστό από αυτό των εθνικών εκλογών και «όπλο» στη φαρέτρα τους αναμένεται να είναι και η επιλογή συγκεκριμένων ονομάτων για τα ψηφοδέλτια.

Το μπαμ Κασσελάκη με την πρωταθλήτρια

Στα πλαίσια της αξιολόγησης των υποψηφίων, στον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να βάλουν στα ψηφοδέλτια την πρώην πρωταθλήτρια του άλματος εις ύψος, Νίκης Μπακογιάννη, σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

Μάλιστα, η κ. Μπακογιάννη έχει βρεθεί και σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές, ξαφνιάζοντας πολλούς. Η ίδια αναμένεται να είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές, τουλάχιστον στο πρώτο στάδιο της πρότασης, αφού κανείς δεν ξέρει τι θα επιλέξουν εν τέλει τα μέλη…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.