Ούτε τώρα: Κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει με την Κέιτ Μίντλετον μετά το χειρουργείο… 

Τρυπήσαμε τον πάτο: Δεν μπορεί να έγινε αυτό σε φωτογραφία της βασιλικής οικογένειας… (Pic) 

Ενισχύονται τα σενάρια και οι θεωρίες συνωμοσίας 

Σε φάρμα που πουλάει φρέσκα προϊόντα από τα αγροκτήματα του κάστρου του Ουίνδσορ εθεάθη η Κέιτ Μίντλεντον. Την συνόδευε ο σύζυγος της πρίγκιπας Γουίλιαμ και σύμφωνα με μαρτυρίες φαινόταν «καλά στην υγεία της, ήταν χαλαρή και πολύ χαρούμενη».

Αυτό υποστηρίζει δημοσίευμα της εφημερίδας Sun το οποίο λέει επίσης πως το πριγκιπικό ζεύγος πρώτα έκανε μια βόλτα μέσα στο κατάστημα και αργότερα ψώνισε.

Το συγκεκριμένο παντοπωλείο απέχει μόλις 1,5 χιλιόμετρο από την έπαυλη τους και συχνά πυκνά το χρησιμοποιούν μέλη της βασιλικής οικογένειας. Επίσης μέσα στο Σαββατοκύριακο φαίνεται πως το ζευγάρι παραβρέθηκε και σε αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών τους.


Κάτι περίεργο συμβαίνει

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως από αυτές τις δύο δημόσιες εμφανίσεις δεν υπάρχει καμία φωτογραφία. Έτσι, οι θεωρίες συνωμοσίας, αντί να κοπάσουν, έχουν φουντώσει ακόμη περισσότερο. Μάλιστα, επειδή η βασιλική οικογένεια δίνει καρέ συνεχώς στη δημοσιότητα, η απόφαση να μην δώσει όχι μία αλλά δύο φορές, ενισχύει τα σενάρια για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον.

Ωστόσο, σε ερασιτεχνική φωτογραφία που δημοσίευσε η Sun, υποτίθεται ότι απεικονίζεται η Κέιτ Μίντλετον να ψωνίζει. Όμως η φωτογραφία αλλά και το βίντεο της Κέιτ Μίντλετον από τα ψώνια με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ δεν στάθηκε αρκετή για να σταματήσει κάποιους από το να υποστηρίξουν πως δεν είναι αυτή αλλά μία σωσίας της.

Αρνήθηκαν να δώσουν φωτογραφία στα πρακτορεία

Εδώ και πάρα πολύ καιρό τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και στον βρετανικό τύπο, κυρίως τον σκανδαλοθηρικό, έχει «χυθεί πολύ μελάνι» για το τι πραγματικά συμβαίνει στα βρετανικά ανάκτορα. Και ως ένα βαθμό όχι αδίκως αν αναλογιστεί κανείς πως η τελευταία φορά που η πριγκίπισσα της Ουαλίας εμφανίστηκε δημόσια ήταν την ημέρα των Χριστουγέννων. Από τότε έχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες και εκτός από τους δικούς της πολύ κοντινούς ανθρώπους δεν την έχει δει κανείς άλλος.

Κάποιες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν είναι άκρως αμφιλεγόμενες. Μια από τις πιο πρόσφατες δε, όπου η Κέιτ Μίντλεντον ποζάρει περιχαρής με τα τρία της παιδιά στο κήπο τους σπιτιού τους αποδείχθηκε πειραγμένη με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σκάνδαλο άνευ προηγουμένου.

Αυτό με τη σειρά του οδήγησε σε έναν πρωτοφανή επικοινωνιακό καυγά μεταξύ των μέσων ενημέρωσης και του παλατιού. Αποτέλεσμα του οποίου ήταν η πριγκίπισσα να αναγκαστεί να παραδεχθεί ότι η ίδια πείραξε τη φωτογραφία, ζητώντας συγνώμη για τη σύγχυση που προκάλεσε.

Δικαιολογήθηκε λέγοντας πως πρόκειται για μια ερασιτεχνική λήψη, σημειώνοντας παράλληλα πως κάποιες φορές πειραματίζεται με την επεξεργασία φωτογραφιών όπως κάνουν και πολλοί άλλοι.

Με αυτά και με τα άλλα τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων, που πρώτα αποκάλυψαν ότι η φωτογραφία ήταν επεξεργασμένη, ζήτησαν από τα ανάκτορα να τους δώσουν την αυθεντική. Κάτι όμως που το παλάτι επίμονα αρνήθηκε να κάνει, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένα νέο κύμα συνωμοσιολογίας αλλά και χλευασμού.

Το ήδη επιβαρυμένο κλίμα γίνεται ακόμη πιο βαρύ με τις υπόνοιες που αφήνουν μερικά μέσα ενημέρωσης ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει εξωσυζυγική σχέση.

Πάντως σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Sunday Times είναι πολύ πιθανόν η πριγκίπισσα της Ουαλίας να κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στις 31 Μαρτίου στην Θεία Λειτουργία για το Αγγλικανικό Πάσχα ενώ όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στα καθήκοντα της στις 17 Απριλίου όπου και ολοκληρώνονται οι σχολικές διακοπές του Πάσχα στην Βρετανία.

Τέλος είναι πολύ πιθανόν, πάντα σύμφωνα με τον βρετανικό τύπο, μέχρι τότε να κάνει και κάποιες δηλώσεις. Από την μια για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση της υγείας της, για την εγχείρηση δηλαδή που υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα στα μέσα του Γενάρη όπου δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες στην δημοσιότητα και από την άλλη για να μιλήσει για όλα όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.