To μοιραίο «λάθος»: Τι συνέβη με τη φωτοβολίδα που οδήγησε στον θάνατο του άτυχου Μανώλη στην Κρήτη 

Βόλος: Πατέρας έδειρε μέχρι λιποθυμίας  τη 16χρονη κόρη του

Στη θλίψη έχει βυθιστεί ο Άγιος Νικόλαος για τον Μανώλη 

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αγίου Νικολάου στο Λασίθι της Κρήτης από το τραγικό περιστατικό που εκτυλίχθηκε περιμετρικά της λίμνης με έναν νέο άνθρωπο μόλις 33 ετών να βρίσκει τραγικό θάνατο.

Όλα συνέβησαν όταν ο 33χρονος Μανώλης βρισκόταν μαζί με δύο συνομήλικους φίλους του σε πεζόδρομο της περιοχής περιμετρικά της λίμνης.

Ο 33χρονος μαζί με τους φίλους του, προχώρησαν στην χρήση και πυροδότηση ναυτικών φωτοβολίδων όταν μία εξ αυτών έσκασε προτού ο άτυχος νέος προλάβει να την πετάξει.

Αυτό είχε ως συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά στην κοιλιακή χώρα και να μεταφερθεί με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της πόλης όπου υπέκυψε στα τραύματά του, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο 33χρονος Μανώλης διατηρούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Άγιο Νικόλαο. Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο 33χρονος είχε χάσει και την αδερφή του η οποία αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας ενώ σχεδίαζε να παντρευτεί. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, είχε τραυματιστεί και στα κάτω άκρα στο παρελθόν με ναυτική φωτοβολίδα.


Το μοιραίο «λάθος»

Οι δύο φίλοι του 33χρονου συνελήφθησαν και ένας εκ των δύο παρέδωσε στις αρχές τόσο την φωτοβολίδα που εξερράγη πάνω στον Μανώλη, όσο και την υπόλοιπη παρτίδα που φέρεται να είχε προμηθευτεί, η οποία, όπως διαπιστώθηκε περιείχε φωτοβολίδες που είχαν λήξει.

Η παρέα ενδεχομένως δεν είδε ποτέ ότι είχε ναυτικές φωτοβολίδες που είχαν λήξει και αυτό πιθανότατα ήταν και το «λάθος» που στάθηκε μοιραίο για τον Μανώλη.

Έτσι πέραν του σεναρίου του κακού χειρισμού, οι αστυνομικοί εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο η φωτοβολίδα που εξερράγη να ήταν ληγμένη και για αυτό να έγινε το δυστύχημα.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.