«Ήμουν ερωτευμένος με τη 12χρονη»: Ποιος είδε τον Λάκη Λαζόπουλο και δεν τον φοβήθηκε… (Vid)

Κόντρα στο ρεύμα: Το σχόλιο-φωτιά Λάκη Λαζόπουλου για Κασσελάκη

Με τον δικό του, μοναδικό τρόπο.

Είναι το απόλυτο θέμα των τελευταίων ημερών. Αυτό που συζητείται περισσότερο από κάθε άλλο, ιδίως μετά την πρόταση της εισαγγελίας. Εκείνο που και στα social media τρεντάρει σταθερά, με τον κόσμο να εκφράζει τον θυμό του.

Αναφερόμαστε, φυσικά, στην υπόθεση του Κολωνού, εκεί που το κεντρικό πρόσωπο είναι ο Ηλίας Μίχος.

Ο 55χρονος, ως γνωστόν, όταν βρέθηκε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου δήλωσε ερωτευμένος με την 12χρονη, αρνούμενος τις κατηγορίες βιασμού και τονίζοντας πως συνευρέθηκαν «μόνο τέσσερις φορές».

Στην συνέχεια, όπως επίσης είναι γνωστό, η εισαγγελία πρότεινε την  ενοχή του Ηλία Μίχου για τέσσερα από τα οκτώ αδικήματα, για τα οποία κατηγορείται. Παράλληλα, ζήτησε την αθώωσή του για τις πράξεις του βιασμού, δύο μορφών μαστροπείας και για το αδίκημα της εμπορίας.

Ο Λάκης Λαζόπουλος μέσω του δημοφιλούς podcast του αποφάσισε να σχολιάσει τα όσα συνέβησαν, με τον δικό του, ξεχωριστό- μα δηκτικό- τρόπο.

Τι είπε λοιπόν ο αγαπημένος κωμικός;

«Μήπως ήρθε η ώρα να βγει και η λίστα με τους επόμενους 200 ερωτευμένους με το κοριτσάκι για να μάθουμε όλους αυτούς τους …καλούς ανθρώπους που δεν βιάσανε, που απλώς τηλεφωνήσαν; Που πήραν μια δεύτερη γνώμη; Μήπως;», αναρωτήθηκε σχετικά.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα που έγινε viral. Και δικαίως…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.