«Παιδιά δεν πέθανα»: Η ανάρτηση του Tik Toker, Tzane που παγώνει το αίμα (Vid)

«Παιδιά δεν πέθανα»: Η ανάρτηση του Tik Toker, Tzane που παγώνει το αίμα (Vid)

Τραγική ειρωνεία...

Tραγική κατάληξη είχαν οι διακοπές –στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα σε «χωριό φάντασμα» της πόλης Ρέτζιο ντι Καλάμπρια– για τον Έλληνα TikToker Tzane, καθώς έφυγε από τη ζωή.


Ο Tzane βρισκόταν στην περιοχή με μία ομάδα τριών ή τεσσάρων ατόμων, για να γυρίσουν βίντεο και φέρεται να έφυγε από τη ζωή μετά από πτώση από μπαλκόνι.

Συγκεκριμένα, βρισκόταν στην περιοχή για να εξερευνήσει εγκαταλελειμμένο χωριό και να έπεσε από βεράντα χωρίς κάγκελα, χάνοντας τη ζωή του.

Το χωριό έχει εγκαταλειφθεί πλήρως από το 1971 καθώς έχει κριθεί ως «ακατάλληλη περιοχή» λόγω πλημμύρων και σεισμών.

Η περιοχή άρχισε να εγκαταλείπεται από τους μόνιμους κατοίκους ήδη από το 1783 και τους τότε σεισμούς, ενώ με τα χρόνια είχε «υποστεί» αρκετές κατολισθήσεις και πλημμύρες με αποτέλεσμα να φύγουν οι περισσότεροι μέχρι το 1971.

Η ανάρτηση που παγώνει το αίμα

Ο Tzane λίγες ώρες πριν χάσει τη ζωή του έκανε μία ανάρτηση σε TikTok και Instagram η οποία παγώνει το αίμα…

Σε αυτή φαίνεται ο φίλος του επίσης TikToker Dreamgreek, τον οποίο έχει πάρει ο ύπνος. Ο Tzane του κάνει φάρσα λέγοντας δυνατά «όχι ρε μ…. φάγαμε σταμάτημα» με τον Dreamgreek να ξυπνά για να δει τι έγινε και να διαπιστώνει την πλάκα.

Στην ίδια ανάρτηση χρήστη του TikTok φαίνονται άλλα 2 στιγμιότυπα του Tzane. Στο 1ο αναφέρει «παιδιά δεν πέθανα», κάτι που τώρα ακούγεται τραγική ειρωνεία.

Το άλλο είναι από συνέντευξή του, και συγκεκριμένα η απάντησή του στην ερώτηση τι θα έκανε αν είχε 48 ώρες ζωής. «Θα καθόμουν με τους αγαπημένους μου ανθρώπους», είπε.

@mad___clip rip tzane 🕊#fyp #greece🇬🇷 #foryou #italia #foryou #tzane ♬ Ambient-style emotional piano – MoppySound

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.