Συνάντηση με Κασσελάκη: Περιμένατε κάτι διαφορετικό από τον Τσίπρα;

Διευρύνει τον ΣΥΡΙΖΑ: Η πρώτη μεταγραφή - βόμβα του Στέφανου Κασσελάκη

Τι έκανε;

Ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται πως έχει επιλέξει να διατηρήσει αποστάσεις από την ηγεσία του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ και όσους τη στηρίζουν.

Αυτό έγινε φανερό από την απόφασή του να μην παρευρεθεί στο θυελλώδες συνέδριο του κόμματος.

Ο ίδιος άσκησε σκληρή κριτική για την κατάσταση που επικρατεί και επεσήμανε την ανάγκη προσφυγής στα μέλη, κάτι που δεν έγινε τελικά.

Μετά το θυελλώδες συνέδριο, πηγές από το περιβάλλον Τσίπρα σημείωναν πως «ό,τι είχε να πει το είπε και θα κριθούν όλοι από τα αποτελέσματα».

Η δήλωση θα μπορούσε να ερμηνευτεί πως περιμένουν στη… γωνία τον Στέφανο Κασσελάκη μετά τις ευρωεκλογές, αναλόγως του αποτελέσματος του ΣΥΡΙΖΑ.

Περιμένατε κάτι διαφορετικό;

Ο Στέφανος Κασσελάκης αποκάλυψε πως μετά τα όσα έγιναν στο συνέδριο συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα. Τη συγκεκριμένη κίνηση περίμεναν πολλοί, ωστόσο δεν είχε γίνει γνωστή μέχρι πριν από λίγες ημέρες και την αποκάλυψε ο κ. Κασσελάκης.

Συνομιλητές του Αλέξη Τσίπρα είπαν στο newsbeast.gr πως ο πρώην πρωθυπουργός δεν άλλαξε απόψεις σε σχέση με όσα είχε γράψει στην παρέμβασή του λίγο πριν αρχίσει το συνέδριο, παρά τη συνάντηση με τον Στέφανο Κασσελάκη.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.