Δεύτερο κόμμα: Το αποτέλεσμα που προκάλεσε τρόμο στους δημοσκόπους μοιάζει μη αναστρέψιμο

Δεύτερο κόμμα: Το αποτέλεσμα που προκάλεσε τρόμο στους δημοσκόπους μοιάζει μη αναστρέψιμο

Τρομάζουν τα νέα δεδομένα! 

Οι ευρωεκλογές πλησιάζουν, ενώ το πολιτικό σκηνικό είναι ρευστό… Το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη αλλά και τα νομοσχέδια για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, φαίνεται πως προκαλούν μετακινήσεις ψηφοφόρων πριν τις κάλπες.

Στη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την Interview, η ΝΔ προηγείται με 16,2 έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πτώση. Συγκεκριμένα, το κυβερνών κόμμα συγκεντρώνει 29,1% ενώ ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 11,9%.

Το ΠΑΣΟΚ που έχασε δυνάμεις βρίσκεται στην τρίτη θέση με 10,5%, ενώ ακολουθούν η Ελληνική Λύση με 8%, το ΚΚΕ με 6,5%, η Νίκη με 4,7%, η Νέα Αριστερά με 3,9%, η Πλεύση Ελευθερίας με 2%, οι Σπαρτιάτες με 1,9%. Οι αναποφάσιστοι είναι στο 13,4%.

Το αποτέλεσμα που προκάλεσε τρόμο

Πλέον, οι δημοσκόποι παρακολουθούν με… τρόμο τα αποτελέσματα των τελευταίων ερευνών για μια συγκεκριμένη περιοχή της χώρας.

Αναλυτικά, η Βόρεια Ελλάδα φαίνεται πως είναι «καζάνι που βράζει» και οι ψηφοφόροι κάνουν στροφή προς τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Μάλιστα, σε αρκετούς νομούς της Βόρειας Ελλάδας η Ελληνική Λύση είναι καθαρά δεύτερο κόμμα, μετά τη Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με το ieidiseis.gr.

Οι ίδιες έρευνες δείχνουν ότι οι υποστηρικτές του Κυριάκου Βελόπουλου αποτελούν εκροή από τη «δεξαμενή» των ψηφοφόρων της ΝΔ, οι οποίοι προφανώς δυσαρεστήθηκαν από τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο νομοσχέδιο για τον γάμο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών.

Την ίδια στιγμή στις ίδιες αυτές περιοχές, μεγάλη άνοδο παρουσιάζει και το κόμμα του Δημήτρη Νατσιού με τη Νίκη να φτάνει και σε διψήφια ποσοστά.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.