Ώρα επιβεβαίωσης: Σας τα είχαμε πει για το ΠΑΣΟΚ…

Ο οικονομικός λόγος που το ΚΙΝΑΛ δεν μπορεί να ξαναγίνει ΠΑΣΟΚ

Δύσκολα τα πράγματα...

Φαίνεται πως οι δύσκολες ημέρες για το ΠΑΣΟΚ έφτασαν….

Και αυτό διότι οι εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ βάζουν ψηλά τον πήχη για τα ποσοστά στη Χαριλάου Τρικούπη. Το βασικό είναι, όμως, πώς το ΠΑΣΟΚ θα εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία.

Τα πράγματα είναι δύσκολα για τον Νίκο Ανδρουλάκη αφού θα δυσκολευτεί να πείσει πως μετά την… γενική κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ φτάνουν δύο με τρεις μονάδες που κέρδισε το ΠΑΣΟΚ, όπως είχε γράψει το instanews.gr.

Και παρά τα όσα συνέβησαν στον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ πάλι… χαμένο είναι αφού υποχωρούν τα ποσοστά του στις δημοσκοπήσεις και πλέον έπεσε στην τρίτη θέση.

Το κλίμα στην Χαριλάου Τρικούπη δεν είναι καλό και ενδεικτικό είναι ότι στο συνέδριο που διοργανώθηκε για το Περιβάλλον και την Κλιματική Κρίση, από το οποίο έλειπαν ομιλητές από το κόμμα.

Συγκεκριμένα, απουσίαζε ο τομεάρχης Περιβάλλοντος της «πράσινης» ΚΟ Μανώλης Χριστοδουλάκης , ο επίσης «πράσινος» πολιτικά και κλιματικά Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, αλλά και ο πρώην υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Μανιάτης.

Όπως αναφέρει το newmoney.gr, φαίνεται πως η ηγεσία του κόμματος δεν έχει συγχωρήσει στον κ. Χριστουδουλάκη τη συμμετοχή σε εκδήλωση με τους Δ. Τεμπονέρα και Ε. Αχτσιόγλου.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.