Tzane: Το μοιραίο λάθος που οδήγησε στο θάνατο του γνωστού Έλληνα Tik Toker

Tzane: Το μοιραίο λάθος που οδήγησε στο θάνατο του γνωστού Έλληνα Tik Toker

Τι συνέβη στην Ιταλία;

Τραγική κατάληξη είχαν οι διακοπές στην Ιταλία για τον Έλληνα TikToker Tzane, καθώς έφυγε από τη ζωή.

Όπως έγινε γνωστό, ο Tzane βρισκόταν με μία παρέα φίλων στην Ιταλία, σε χωριό της πόλης Ρέτζιο ντι Καλάμπρια, το οποίο έχει εγκαταλειφθεί πλήρως από το 1971, με σκοπό να γυρίσουν ένα βίντεο.

Tiktoker μίλησε στο Mega και την εκπομπή Live News και αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη στο χωριό στην Ιταλία: «Σύμφωνα με όσα έχουν δημοσιευτεί από stories από διάφορους creator, που συμμετείχαν, πήγαν για γύρισμα σε αυτό το απαγορευμένης πρόσβασης χωριό, για να κάνουν ακόμη ένα βίντεο και να εκπληρώσουν τους σκοπούς τους».

«Αυτά τα βίντεο έχουν να κάνουν με το πόσο μπορείς να πιέσεις τα όριά σου, πόσο ακραίος μπορείς να γίνεις. Απ’ ό,τι φαίνεται στο τελευταίο story που ανέβασε πριν γίνει το μοιραίο, φαίνεται πως είναι τέσσερα άτομα οι οποίοι συνεργάζονται μαζί με ένα ακόμη μεγαλύτερο creator, που τους βοηθάει στο να ανέβουν» τόνισε συνάδελφός του.


Το μοιραίο λάθος

Το χωριό της Ρέτζιο ντι Καλάμπρια, άρχισε να εγκαταλείπεται από τους μόνιμους κατοίκους ήδη από το 1783 και τους τότε σεισμούς, ενώ με τα χρόνια είχε «υποστεί» αρκετές κατολισθήσεις και πλημμύρες με αποτέλεσμα να φύγουν οι περισσότεροι μέχρι το 1971.

Ο Tzane βρισκόταν στην περιοχή με μία ομάδα ατόμων, για να γυρίσουν βίντεο και έφυγε από τη ζωή μετά από πτώση από μπαλκόνι.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το MEGA, ο Tzane φαίνεται να βρισκόταν στην περιοχή για να εξερευνήσει εγκαταλελειμμένο χωριό και να έπεσε από βεράντα χωρίς κάγκελα, χάνοντας τη ζωή του.

Ουσιαστικά, το λάθος ήταν η επίσκεψη σε ένα μέρος εγκαταλειμμένο για πολλά χρόνια, του οποίου τα κτήρια έχουν υποστεί τεράστιες φθορές και έχουν προβλήματα στατικότητας. Η επιλογή της βεράντας χωρίς κάγκελα σε ένα τέτοιο σημείο, στάθηκε μοιραία για τη ζωή του νεαρού Tzane.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.