Μετά τις Ευρωεκλογές: Ανακοινώνει νέο κόμμα και βάζει φωτιά στην κεντροαριστερά…

Μεθυσμένος οδηγός «μπούκαρε» με το αμάξι στη βουλή μετά από καταδίωξη!

«Βόμβα» στο πολιτικό σκηνικό

Οι ευρωεκλογές πλησιάζουν και τα κομματικά επιτελεία ετοιμάζονται για τις ανακοινώσεις των ονομάτων που θα καταρτίζουν τα ψηφοδέλτιά τους.

Στην τελευταία δημοσκόπηση για τις ευρωεκλογές που διενεργήθηκε από την Interview για λογαριασμό του politic.gr, η ΝΔ εξακολουθεί να προηγείται, ωστόσο η ψαλίδα «κλείνει», ενώ ανακατατάξεις υπάρχουν και στην Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Στο 12,5% (από το 14,4% του προηγούμενου μήνα) κλείνει η ψαλίδα μεταξύ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Η Νέα Δημοκρατία υποχωρεί κατά 2 μονάδες (24,7%), το ΠΑΣΟΚ (10,5%) και το ΚΚΕ (6%) υποχωρούν κατά μία μονάδα, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που διατηρεί το ποσοστό του (12,2%) και την Ελληνική Λύση που κάνει άλμα από το 7,8% στο 10,2%.

Το κόμμα μετά τις ευρωεκλογές

Στο πολιτικό σκηνικό είναι εμφανές πως λείπει ένα κόμμα που μπορεί να «χτυπήσει» τη ΝΔ που διατηρεί τη διαφορά της από το δεύτερο.

Ένα κοινό μυστική που κυκλοφορεί στους δικηγορικούς συλλόγους αλλά και τα δημοσιογραφικά γραφεία είναι το νέο κόμμα που αναμένεται να εμφανιστεί.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, μετά τις ευρωεκλογές και ανάλογα με τα αποτελέσματα που θα έχουν, θα κάνει την εμφάνισή του ένα νέο κόμμα, με νέα, πολιτικά άφθαρτα στελέχη στον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες, ωστόσο το σίγουρο είναι πως το υπό εκκόλαψη κόμμα θα έχει στόχο τις βουλευτικές εκλογές.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.