Δεν μπορεί να ισχύει αυτό για τον Νίκο Καρβέλα…

Δεν μπορεί να ισχύει αυτό για τον Νίκο Καρβέλα…

Τι ετοιμάζει; 

Ο εκκεντρικός καλλιτέχνης έγινε το πρόσωπο της ημέρας. Τι συμβαίνει όμως με τον Νίκο Καρβέλα;

Ο Νίκος Καρβέλας θα είναι υποψήφιος με το κόμμα «Εθνική Ομάδα» στις ευρωεκλογές;

Ο Κώστας Αϊβαλιώτης μίλησε στο MEGA και είπε πως ιδρύει την «Εθνική Ομάδα», ενώ ισχυρίστηκε πως έχει επαφές με τον Νίκο Καρβέλα και την Ελένη Φιλήνη για να είναι υποψήφιοι.

«Αλληλεπιδρώ, μοιράζομαι κοινούς προβληματισμούς και συντονίζω δράσεις μαζί με τον φίλο μου και πασίγνωστο συνθέτη Νίκο Καρβέλα. Μου αρέσει το μυαλό του Καρβέλα. Έχει τελειώσει Νομική, είναι μάχιμος και έχει γράψει τρία βιβλία» είπε και συμπλήρωσε πως του αρέσει ο τρόπος σκέψεις του και οι ιδέες του.

Μιλώντας για τους υποψήφιους της «Εθνικής Ομάδας» ο κ. Αϊβαλιώτης δήλωσε πως «έχουμε τους κορυφαίους Έλληνες που διακρίθηκαν στο εξωτερικό, γιατρούς, διπλωμάτες και επιχειρηματίες και ανθρώπους από την εγχώρια πολιτική και δημόσια ζωή».


Νίκος Καρβέλας: Η απάντηση

Η είδηση για την υποψηφιότητα Καρβέλα προκάλεσε το ενδιαφέρον των τηλεοπτικών εκπομπών οι οποίες έσπευσαν να επικοινωνήσουν με τον συνθέτη προκειμένου να επιβεβαιώσει την είδηση.

Ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Κατσαρίδης επικοινώνησε με το περιβάλλον του Νίκου Καρβέλα για λογαριασμό της εκπομπής «Fay’s Time» του ΣΚΑΪ το οποίο διέψευσε κατηγορηματικά πως ο συνθέτης κατεβαίνει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με τον Κώστα Αϊβαλιώτη.

Όπως ανέφεραν οι οικείοι του, ο Νίκος Καρβέλας «δεν πολιτικοποιείται» ενώ πρόβλημα προκειμένου να κατέβει στις ευρωεκλογές, είναι πως δεν μπαίνει σε αεροπλάνα.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.