Παίρνει τη ρεβάνς: Πρώτη μεταγραφή από τη ΝΔ ο Κασσελάκης…

Σήκωσε το γάντι ο Κασσελάκης...

Τι ετοιμάζει;

Απόδραση στις Σπέτσες όπου διατηρεί εξοχικό, έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, λίγες ώρες πριν μεταβεί στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Κασσελάκης κέρασε αστακομακαρονάδα τους φρουρούς του και άφησε γενναιόδωρο φιλοδώρημα 70-80 ευρώ στους σερβιτόρους.

Στη συνέχεια μετέβη στη Θεσσαλονίκη όπου προπηλακίστηκε από ακροδεξιούς που βρίσκονταν στην πλατεία Αριστοτέλους, με αφορμή τη συγκέντρωση κατά του ρατσισμού που έγινε στη «σκιά» της επίθεσης κατά δύο νεαρών της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, συναντήθηκε την επόμενη ημέρα με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Στέλιο Αγγελούδη, τονίζοντας πως η πόλη «δεν είναι αυτό που έγινε το Σάββατο το βράδυ».

Είχε προηγηθεί η απόδραση στην Αρκαδία με τον Τάιλερ Μακμπέθ όπου γιόρτασαν και την Τσικνοπέμπτη.



Η μεταγραφή

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει φορτωμένο πρόγραμμα ενώ ετοιμάζεται να μπει στον στρατό. Και ενώ τα ΜΜΕ προβάλουν αστακοκάραβα, επισκέψεις και ρομαντικές αποδράσεις, το παρασκήνιο είναι έντονο στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, υπάρχει μια παρασκηνιακή συζήτηση για μια μεγάλη μεταγραφή. Συγκεκριμένα, γίνονται επαφές για να ενταχθεί στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ο νυν ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος που ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί πως ασκεί σφοδρή κριτική στη ΝΔ.

Υπάρχει η πρόβλεψη για τις προκριματικές, αλλά συζητείται ότι για ένα ή δυο άτομα μπορεί να υπάρξει κεντρική πολιτική απόφαση με την έγκριση της Κεντρικής Επιτροπής.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.