Μπηχτή μεγατόνων: Κι όμως, το τόλμησε με Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ

Μετράνε αντίστροφα: Τους αλλάζει με τον ανασχηματισμό ο Κυριάκος…

Τον... έσφαξε 

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξαν τα δημοσιεύματα για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Στέφανου Κασσελάκη για τα… αστακοκάραβα στο εξωτερικό.

«Πόσες εταιρείες έχει τελικά ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ στο εξωτερικό;Ποιες ακριβώς είναι οι επαγγελματικές δραστηριότητες του κ. Κασσελάκη ο οποίος συνεχώς μας διαβεβαιώνει αορίστως ότι ξέρουμε τα πάντα γι’ αυτόν, όμως ουσιαστικά αποδεικνύεται ότι έχουμε πολλά ακόμη να μάθουμε; Καλό θα ήταν οι Έλληνες πολίτες να τα μάθουν “αδιαμεσολάβητα” και όχι από τα ρεπορτάζ των εφημερίδων» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Μάλιστα, σημείωσε πως ο κ. Κασσελάκης κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του και τον κάλεσε να δώσει απαντήσεις, αντί να πρωταγωνιστεί σε άθλιες και συκοφαντικές επιθέσεις εις βάρος της Ελλάδας, εμφανιζόμενος ως δήθεν υπερασπιστής του κράτους δικαίου.

Το τόλμησε ο ΣΥΡΙΖΑ

Με αφορμή την κόντρα για τα «αστακοκάραβα», ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε αναφορές που κανείς δεν περίμενε…

«Μια …συγκλονιστική ανακάλυψη έκανε σήμερα ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης: Έμαθε πως ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης είναι επιχειρηματίας!», σημειώνουν πηγές από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Είχε δραστηριοποιηθεί μάλιστα με αστακοκάραβα στις ΗΠΑ, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος πριν από λίγες ημέρες σε συνέντευξη του!», τονίζουν.

Στη συνέχεια, προχώρησαν σε μία αναφορά που κανείς δεν περίμενε: Υποστήριξαν πως η οικογένεια του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει offshore στο εξωτερικό:

«Δεν μας κάνει βέβαια εντύπωση η καθυστέρηση με την οποία αντιλαμβάνονται τα πράγματα στο Μαξίμου. Όπως φαίνεται, η ικανότητά τους περιορίζεται στο να “συγκαλύπτουν” το πώς απέκτησε offshore εταιρείες η οικογένεια Μητσοτάκη. Αν χρειαστούν βοήθεια πάντως, στη διάθεση τους. Ενδέχεται οι αστακοί του κυρίου Κασσελάκη σε κάποιο εξωχώριο ταξίδι τους, πριν τους ψαρέψουν, να είχαν “συναντήσει” κάποια από τις offshore της οικογένειας Μητσοτάκη».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.