Τώρα τα έχουμε δει όλα: Στο «πλευρό» του ΣΥΡΙΖΑ η Ντόρα Μπακογιάννη!

Η φωτογραφία με τον Άδωνι που κατέβασε η Ντόρα Μπακογιάννη

Έστω και για της πλαγίας...

«Ποτέ μη λες ποτέ».

Ένα από τα μότο που αποτελούν χρυσό κανόνα στην ζωή εν γένει, και δη στην πολιτική. Κι αν έχουμε δει πράγματα να συμβαίνουν εντός κι εκτός Βουλής, από εκείνα που λες «Δεν… παίζει με τίποτα».

Κι όμως, όπως απέδειξε η Ντόρα Μπακογιάννη, παίζει και παραπαίζει: η πρώην υπουργός εξωτερικών με την Νέα Δημοκρατία υπήρξε, επί χρόνια, «πολέμιος» της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, πράγμα λογικό αν αναλογιστούμε σε ποιο χώρο κινείται και σε ποιο κόμμα έχει περάσει όλη της σχεδόν την πολιτική καριέρα.

Κι όμως, η Ντόρα προσφάτως στήριξε ΣΥΡΙΖΑ ή, για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, στήριξε τον Αλέξη Τσίπρα στην προσπάθεια που κάνει να για να εκλεγεί πρόεδρος της Επιτροπής για τα Δυτικά Βαλκάνια στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: πριν από έναν και κάτι μήνα υπήρξε συνάντηση του Τσίπρα τόσο με τον- επίσης πρώην πρωθυπουργό- Γιώργο Παπανδρέου όπως και με την κ. Μπακογιάννη. Εκεί συζητήθηκαν και τα ζητήματα της Novartis και των τηλεοπτικών αδειών, όπου και, κατ’ ουσίαν, υπήρξε ως… προαπαιούμενο, σε αντάλλαγμα την στήριξη, το “mea culpa” του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ως γνωστόν ο Τσίπρας στο συνέδριο της «Καθημερινής» το έπραξε, με την Ντόρα Μπακογιάννη από εκείνο το σημείο και μετά να γίνεται η μεγαλύτερη υπέρμαχος του Τσίπρα για την θέση, κάνοντας πάρα πολλή δουλειά και στο παρασκήνιο και δίνοντας τεράστιο μπουστάρισμα στον Έλληνα πολιτικό.

Πώς είπατε;

Ακριβώς: ποτέ μη λες ποτέ…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.