«Αισθητική αποτύπωση»: Το σχόλιο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου για το «Ζάρι» της Σάττι προκαλεί…

«Αισθητική αποτύπωση»: Το σχόλιο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου για το «Ζάρι» της Σάττι προκαλεί…

Ακραίοι χαρακτηρισμοί για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision…

Πως τα φέρνει η ζωή. Πριν από μερικά χρόνια ο Κωσνταντόνς Μπογδάνος αποκαλούσε δημόσια την Μαρίνα Σάττι… «θεά» με σχόλιο του στο Facebook.

Για ποιο λόγο; Η γνωστή τραγουδίστρια είχε μελοποιήσει στίχους του για την παιδική παράσταση «Τα Ταξίδια των Γκιουλ-Ιβερ», η οποία παίχτηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά το Νοέμβριο του 2016!

«Και κάτι που δε θα πει ή γράψει κανένας κουλτουραριστερός: Η (θεά) Μαρίνα Σάττι έχει μελοποιήσει στίχους μου στο έργο «Τα Ταξίδια των Γκιουλ-Ιβερ»  έγραψε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σε παλιότερη του ανάρτηση στο Facebook, πολύ πριν κατέβει στον πολιτικό στίβο.

«Πανηγυράκι ΛΟΑΤΚΙ και ανωμαλίας»

Μερικά χρόνια μετά, την στήνει στον τοίχο, με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για το τραδούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο διαγωνισμό της Eurovision.

«Το 1976 η Ελλάδα έστειλε στη Eurovision το τραγούδι «Παναγιά μου, Παναγιά μου», ένα μοιρολόι για την τουρκική θηριωδία στην Κύπρο, σε στίχους του Μιχάλη Φωτιάδη και μουσική της Μαρίζας Κωχ, η οποία το απογείωσε και ερμηνευτικά.

Όταν η Eurovision ήταν διαγωνισμός τραγουδιού, όχι πανηγυράκι ΛΟΑΤΚΙ και ανωμαλίας. Όταν εξάγαμε ελληνικότητα, όχι εθνομηδενισμό», γράφει στην ιστοσελίδα του ο αιρετικός πολιτικός.

«Τι μπούρδα στέλνουμε»!

Δεν σταμάτησε όμως εκεί, αλλά  με βίντεο του στο Youtube χαρακτήρισε «μπούρδα», «αηδία», «μπίχλα χωρίς αισθητική», «χλεμπόνα» το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, ενώ επιτέθηκε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς στην ΕΡΤ για την απευθείας ανάθεση.

«Στείλαμε ένα Τζαμαϊκανό, ντάνσχολ τσιφτετέλι, με Μπόλιγουντ φωνητικά και άφθονη νεοελληνική κακομοίρογλου αισθητική», ήταν τα λόγια του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος βέβαια στο φινάλε του βίντεο χαρακτήρισε την Μαρίνα Σάττι «αξιόλογη καλλιτέχνιδα, την οποία έχει γνωρίσει προσωπικά, η οποία με βάση τις σπουδές της, θα μπορούσε να κάνει κάτι αξιόλογο, το οποίο θα είχε και κάποια ελληνικότητα».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.