Του έδωσαν το χρίσμα: Με αυτό το κόμμα κατεβαίνει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές ο Νίκος Αναδιώτης

Του έδωσαν το χρίσμα: Με αυτό το κόμμα κατεβαίνει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές ο Νίκος Αναδιώτης

Υποψήφιος στις Ευρωεκλογές ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο…

Τον γνωρίσαμε αρχικά ως μοντέλο, μετέπειτα ως ηθοποιό και στην συνέχεια από την συμμετοχή του σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και παιχνίδια.

Εδώ και αρκετούς μήνες είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και είχε μετακομίσει στο Αίγιο, κάνοντας μία πιο… ασκητική ζωή, πιο κοντά στην πίστη και στον χριστιανισμό.

Η δήλωση που ξεσήκωσε…

Τον τελευταίο καιρό βρέθηκε ξανά στην επικαιρότητα με την δήλωση του πως «η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία», η οποία ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών, με τον ίδιο να υπερασπίζεται την άποψη του προσθέτοντας ότι: «οικογένεια δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο παρά μητέρα, πατέρας, παιδιά».


Αυτές του οι τοποθετήσεις και ο γενικότερος βίος του φαίνεται πως προκάλεσαν το ενδιαφέρον κομματικού σχηματισμού που ενστερνίζεται παρόμοιες αντιλήψεις και να που ο Νίκος Αναδιώτης αίφνης βρίσκεται υποψήφιος για τις Ευρωεκλογές!

Στο ψηφοδέλτιο της… ΝΙΚΗΣ

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο 34χρονος είναι ένας από τους 17  υποψήφιους του Δημοκρατικού Πατριωτικού κινήματος «ΝΙΚΗ», μαζί με τον γνωστό σεισμολόγο Άκη Τσελέντη.

Ο Νίκος Αναδιώτης κατεβαίνει για πρώτη φορά στον πολιτικό στίβο και για πρώτη φορά θα ζητήσει την στήριξη των πολιτών, έχοντας ως ατού την δημοφιλία που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια από τον επαγγελματικό του βίο, σε μία εξέλιξη που δεν προκάλεσε έκπληξη με βάση τις πρόσφατες δημόσιες τοποθετήσεις του, αναφορικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.