Λίγο πριν μπει φαντάρος: Χτύπημα κάτω από την ζώνη για Κασσελάκη

Στέφανος Κασσελάκης: Το δάνειο στον ΣΥΡΙΖΑ από την προσωπική του περιουσία - Με ποιους έχει... εξοργιστεί 

Έμπλεξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Πρέπει να το παραδεχθούμε. Και να ζήσουμε με αυτό. Ό,τι κι αν κάνει, θα υπάρχουν αντιδράσεις. Κάθε του κίνηση, κάθε του λέξη, κάθε του σκέψη δημιουργεί αυτόματα ένταση, αφού ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αυτός που λατρεύουν σχεδόν όλοι να… μισούν.

Είτε το ζήτημα είναι πολιτικό είτε έχει να κάνει με τον προσωπικό του βίο. Είτε έχει να κάνει με όσα λέει ή όσα πράττει.

Είτε το ζήτημα αφορά κάποια πολιτική του τοποθέτηση, το σπίτι που αγόρασε, την στρατιωτική θητεία που έχει να εκπληρώσει, την σχέση του με τον Τάιλερ ΜακΜπεθ, όλα φέρνουν αντίλογο, βαβούρα, ένταση, εσωστρέφεια στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ξεκούραση πριν την θητεία

Τι έχει ενοχλήσει τις τελευταίες ημέρες κάποια κομματικά στελέχη της Κουμουνδούρου; Η εξαήμερη παραμονή του στην Αρκαδία για μια ολιγοήμερη περίοδο ραστώνης πριν την κατάταξη του στις 13 Μαρτίου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον Τάιλερ ΜάκΜπεθ περνούν ξένοιαστα τις τελευταίες ημέρες μέχρι την Τετάρτη (13/3) που ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιαστεί στο ΚΕΕΜ της Σπάρτης για να εκπληρώσει την 20ήμερη στρατιωτική του θητεία και οι κακές γλώσσες δίνουν και παίρνουν.


Αντιδράσεις…

Παρότι ο Στέφανος Κασσελάκης μέσω της καθημερινής παρουσίας του στα social media δείχνει ότι παραμένει πολιτικά ενεργός με τοποθετήσεις, επισκέψεις και ενεργή αλληλεπίδραση με πολίτες της Αρκαδίας, οι πολέμιοι του τον κατηγορούν ότι απλά… κάνει διακοπές, την ώρα που υπάρχουν καθημερινά φλέγονται πολιτικά ζητήματα, που αφορούν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Άραγε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα καταφέρει να απαλλαγεί από τις κακές γλώσσες στις 20 ημέρες που θα βρίσκεται εσώκλειστος στο στρατόπεδο της Σπάρτης ή κι εκεί θα βρεθεί κάτι να ειπωθεί εναντίον του αναφορικά με τις σκοπές, τα θαλαμοφυλίκια και τις αγγαρείες;

Όλα είναι πιθανά…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.